Kur dokumenti juaj Word (*. DOC ose skedari * .DOCX) është dëmtuar ose korruptuar për shkak të arsyeve të ndryshme dhe nuk mund të rigjeni të dhënat e kërkuara prej tij. Pastaj meqenëse Microsoft Word do të krijojë temprarskedarët y gjatë përpunimit të dokumentit, është akoma e mundur të rikuperohen të dhënat nga temp Wordrarskedarët y, me DataNumen Word Repair.

Microsoft Knowledge Base përshkruan informacion i detajuar për temporarskedarët y që do të krijojë gjatë përpunimit të një dokumenti. Pra, kur ndodh katastrofa e të dhënave, ju mund të ndiqni informacionin për të gjetur ritminrarskedarët y që mund të përmbajnë të dhëna të dobishme, pastaj përdorni DataNumen Word Repair për të skanuar dhe rikuperuar të dhëna nga këto skedarë.

Aktualisht DataNumen Word Repair mbështet për tu rikuperuar nga tempo .wbkrarskedarët y dhe .asd ruaj skedarët AutoRecovery.

Për temp .wbkrarskedarët y, informacioni i detajuar mund të gjendet në këtu. Normalisht do të ruhet në direktorinë vijuese:

C: Dokumentet dhe Cilësimet Të dhënat e aplikimit Microsoft Windows (për Windows XP)

C: Përdoruesit AppDataRoamingMicrosoftWord (Për Windows 7)

Për .asd temprarskedarët y, informacioni i detajuar mund të gjendet në këtu. Normalisht do të ruhet në direktorinë vijuese:

C: Dokumentet dhe Cilësimet Të dhënat e aplikimit Microsoft Windows (për Windows XP)

C: Përdoruesit AppDataRoamingMicrosoftWord (Për Windows 7)

Për të kryer rikuperimin, ju lutemi ndiqni hapat më poshtë:

Start DataNumen Word Repair.

Shënim: Para se të rikuperohet temprary Skedari Word me DataNumen Word Repair, ju lutemi mbyllni Microsoft Word dhe çdo aplikacion tjetër që mund të ketë qasje në temprarskedari y.

Zgjidhni tempo të dëmtuar ose të korruptuarrary Skedari Word .tmp ose .asd për tu riparuar.

Ju mund të futni tempinrary Fjalë .wbk ose .asd emrin e skedarit direkt ose klikoni në Shfletoni dhe zgjidhni Skedarin button dhe zgjidhni të gjitha skedarët (*.) si lloj skedari për të kërkuar dhe përzgjedhur skedarin.

By default, DataNumen Word Repair do të ruajë skedarin Word fiks si xxxx_fixed.doc, ku xxxx është emri i skedarit burim Word .doc. Për shembull, për tempin e burimitrary Skedari Word është ~ wrf0000.wbk, atëherë emri i paracaktuar për skedarin fiks do të jetë ~ wrf0000_fixed.doc. Nëse dëshironi të përdorni një emër tjetër, atëherë ju lutemi zgjidhni ose vendosni atë në përputhje me rrethanat:

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit fiks ose të klikoni në Shfletoni dhe zgjidhni Skedarin butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin fiks.

Kliko Start Riparimi butonin dhe DataNumen Word Repair do të start skanoni dhe riparoni tempin e burimitrary Skedari Word. Shiriti i progresit

DataNumen Access Repair Progres Bar

do të tregojë progresin e riparimit.

Pas procesit të riparimit, nëse tempo burimirary Skedari Word mund të riparohet me sukses, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

Kutia e Mesazhit të Suksesit

Tani mund të hapni skedarin fiks Word me Microsoft Word ose aplikacione të tjera të përputhshme.

Shënim: Versioni demo do të shfaqë kutinë e mëposhtme të mesazheve për të treguar suksesin e rikuperimit:

dhe mund të hapni skedarin fiks për të parë dokumentin e rikuperuar. Sipas dokumentit të rikuperuar, ju mund të dini nëse DataNumen Word Repair mund të rimarrë ritmin tuajrary Skedari Word me sukses dhe merrni atë që dëshironi. Sidoqoftë, versioni demo nuk do të ruajë skedarin fiks Word. Ju lutem porosit versionin e plotë për të marrë skedarin.