simptomë:

Kur hapni një dokument të dëmtuar Word me Microsoft Word, do të shfaqet një dialog "Shndërrimi i Skedarit" dhe do t'ju kërkojë të zgjidhni kodimin që e bën dokumentin tuaj të lexueshëm:

Dialogu i Shndërrimit të Skedarëve

Sidoqoftë, çfarëdo kodimi që zgjidhni, përmbajtja origjinale e dokumentit nuk do të rikuperohet kurrë.

Shpjegim i saktë:

Kur informacioni i kodimit në dokumentin Word është i korruptuar ose lost, Word nuk do të jetë në gjendje të deshifrojë përmbajtjen në dokument. Kështu që do të shfaqet dialogu i konvertimit të skedarit dhe do të kërkojë kodimin e saktë. Dhe për shkak të prishjes së strukturës së skedarit dhe përmbajtjeve të tjera, edhe nëse zgjidhni kodimin e saktë, Word prapë nuk do të jetë në gjendje të deshifrojë si duhet përmbajtjen, gjë që jep një dokument të palexueshëm dhe të padobishëm. Në një rast të tillë, ju mund të përdorni produktin tonë DataNumen Word Repair për të riparuar dokumentin Word dhe për të zgjidhur këtë gabim.

Dosja e mostrës:

Shembull skedar i korruptuar i dokumentit Word që do të shkaktojë gabimin. Gabim7_1.doc

Skedari u riparua me DataNumen Word Repair: Gabim7_1_fiks.doc