Imazhi / Dokumenti Program kompjuterik për rikuperimin e imazhit dhe dokumentit

DataNumen PDF Repair Kutia e kutisë

DataNumen PDF Repair

Riparoni dhe rikuperoni Acrobat të korruptuar PDF files.

Detaje
DataNumen DWG Recovery Kutia e kutisë

DataNumen DWG Recovery

Riparoni dhe rikuperoni AutoCAD të korruptuar DWG fotografi

Detaje
DataNumen PSD Repair Kutia e kutisë

DataNumen PSD Repair

Riparoni dhe rikuperoni imazhin e korruptuar të Photoshop (PSD, PDD) skedarët.

Detaje