Arkivi / Rezervimi Arkivi dhe softueri i rikuperimit të rezervave

DataNumen Zip Repair Kutia e kutisë

DataNumen Zip Repair

Riparimi dhe rikuperimi i korruptuar Zip dhe skedarë vetë-nxjerrës (SFX).

Detaje
DataNumen RAR Repair Kutia e kutisë

DataNumen RAR Repair

Riparimi dhe rikuperimi i korruptuar RAR dhe skedarë vetë-nxjerrës (SFX).

Detaje
DataNumen BKF Repair Kutia e kutisë

DataNumen BKF Repair

Riparoni dhe rikuperoni rezervën e korruptuar të Microsoft (BKF) skedarët.

Detaje
DataNumen CAB Repair Kutia e kutisë

DataNumen CAB Repair

Riparimi dhe rikuperimi i korruptuar CAB arkivat.

Detaje
DataNumen TAR Repair Kutia e kutisë

DataNumen TAR Repair

Riparoni dhe rikuperoni Unix-in e korruptuar TAR arkivat.

Detaje