Baza e të dhënave Softueri i rikuperimit të bazës së të dhënave

DataNumen SQL Recovery Kutia e kutisë

DataNumen SQL Recovery

Riparo Microsoft-in e korruptuar SQL Server Bazat e të dhënave MDF.

Detaje
DataNumen DBF Repair Kutia e kutisë

DataNumen DBF Repair

Riparoni dBase, FoxBase, FoxPro dhe Visual FoxPro të korruptuar DBF files.

Detaje
DataNumen Oracle Recovery Kutia e kutisë

DataNumen Oracle Recovery

Shërohen të korruptuar Oracle DBF skedarët e bazës së të dhënave.

Detaje