Zyra MS Program kompjuterik për rikuperimin e skedarëve MS Office

DataNumen Access Repair Kutia e kutisë

DataNumen Access Repair

Riparoni dhe rikuperoni bazat e të dhënave të korruptuara të Microsoft Access (skedarët .mdb dhe .accdb).

Detaje
DataNumen Excel Repair Kutia e kutisë

DataNumen Excel Repair

Riparoni dhe rikuperoni skedarët e Microsoft Excel xls, xlw dhe xlsx të korruptuar ose të dëmtuar.

Detaje
DataNumen Word Repair Kutia e kutisë

DataNumen Word Repair

Riparoni dhe rikuperoni dokumente të korruptuara të Microsoft Word (skedarët .doc dhe .docx).

Detaje
DataNumen PowerPoint Recovery Kutia e kutisë

DataNumen PowerPoint Recovery

Riparoni dhe rikuperoni Microsoft-in e korruptuar PowerPoint skedarët .pptx.

Detaje