Paketa e rikuperimit të të dhënave Integruar Riparimi i të Dhënave

DataNumen Office Repair Kutia e kutisë

DataNumen Office Repair

Paketë për rikuperimin e të dhënave për aplikacionet e Microsoft Office, duke përfshirë Microsoft Access, Excel, Word, Outlook dhe PowerPoint.

Detaje
DataNumen Archive Repair Kutia e kutisë

DataNumen Archive Repair

Arkivoni paketën e rikuperimit të të dhënave, duke përfshirë mjetet e rikuperimit për të korruptuarit Zip dhe arkivat SFX, RAR arkivat, Unix TAR arkivat, dhe Microsoft CAB arkivat.

Detaje
DataNumen Database Recovery Kutia e kutisë

DataNumen Database Recovery

Paketa e rikuperimit të bazës së të dhënave, duke përfshirë mjetet e rikuperimit për bazat e të dhënave të korruptuara të Microsoft Access dhe DBF Bazat e të dhënave.

Detaje