Kam një pyetje / problem në lidhje me njërin nga artikujt e blogut tuaj. Çfarë të bëjmë?

Na vjen keq, por ne jemi me staf të shkurtër keshtu bejme NUK siguroni mbështetje për artikujt e blogut tonë në https://www.datanumen.com/blogs/. Për çdo pyetje ose problem në lidhje me artikujt tonë të blogut, ju lutemi përpiquni të fost ato në forume të lidhura në internet. Për të marrë ndihmë se si të përdorni dhe modifikoni kodet VBA në artikujt tonë, mund të fost pyetjet tuaja në forume të lidhura me zhvillimin online.

Ju faleminderit shumë për mirëkuptimin tuaj!