Çfarë ndodh pasi të dërgoj porosinë?

Në përgjithësi, mund të shkarkoni versionin e plotë të produktit menjëherë pas dërgimit të formularit të porosisë në internet.

Nëse nuk e merrni versionin tuaj të plotë… ose nëse e keniost ajo (Hej, ndodh! 🙂… ju lutem kontaktoni departamentin tonë të shitjeve. Ju lutemi përfshini emrin tuaj, adresën, adresën e postës elektronike dhe numrin e konfirmimit të porosisë (nëse e keni).

Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë.