Pse trupat e disa mesazheve të rikuperuara janë bosh?

Kur përdorni DataNumen Outlook Repair DataNumen Exchange Recovery, ndonjëherë mund të gjeni se trupat e mesazheve të rikuperuara janë bosh.

Ka shumë arsye që do të shkaktojnë problemin:

1. Disa programe anti-virus mund të shkaktojnë problemin. Për shembull, ne kemi marrë raporte nga klientët që Eset do të shkaktojë problemin.
Zgjidhja: Thjesht çaktivizoni programin anti-virus dhe provoni përsëri rikuperimin.

2. Nëse formati i skedarit PST i destinacionit është në formatin e vjetër Outlook 97-2002, atëherë meqenëse formati i vjetër ka një kufizim të madhësisë 2 GB, sa herë që të dhënat e rikuperuara arrijnë këtë kufi, mesazhi i rikuperuar do të bëhet i zbrazët.
Zgjidhja: Ndryshoni formatin e skedarit PST të destinacionit në formatin e ri Outlook 2003-2019 në vend të formatit të vjetër Outlook 97-2002. Formati i ri nuk ka një kufizim të madhësisë 2 GB kështu që do të zgjidhë problemin.

3. Nëse burimi juaj PST ose OST skedari është keq i korruptuar dhe të dhënat e trupave të mesazheve janë lost përgjithmonë, atëherë do të shihni trupa bosh në disa nga mesazhet e rikuperuara.
Zgjidhja: Meqenëse të dhënat janë lost përgjithmonë, nuk ka asnjë mënyrë për t'i rikuperuar ato.