Unë klonoj imazhin e makinës time C:. Si ta riktheni atë?

Ju lutemi bëni si më poshtë për të rivendosur të dhënat tuaja të C: drive (duke supozuar se kompjuteri me pajisjen tuaj C: drive është kompjuteri A):

1. Gjeni një kompjuter tjetër (kompjuteri B) me Windows dhe DataNumen Disk Image instaluar.
2. Zhvendosni diskun nga kompjuteri A dhe më pas montojeni atë në kompjuterin B.
3. Përdorim DataNumen Disk Image për të rivendosur imazhin përsëri në disk / disk të montuar.
4. Zhvendosni diskun nga kompjuteri B dhe pastaj montojeni përsëri në kompjuterin A.
5. Starkompjuteri A.