Unë gjej një të metë të produktit tuaj. Çfarë të bëjmë?

Ju lutem me mirësjellje na kontaktoni dhe përshkruani defektin në detaje.

  1. Nëse është një defekt i vogël, ne do ta rregullojmë atë brenda 2-3 ditëve të punës, do të lëshojmë një rregullim të shpejtë dhe do t'ju njoftojmë për këtë.
  2. Nëse është një defekt i madh, ne do ta shtojmë atë në listën tonë të gjërave dhe do të përpiqemi ta rregullojmë atë në daljen zyrtare të produktit tonë. Ju lutem pajtohuni në gazetën tonë për të marrë njoftime për publikimet e reja.