Ka disa sende të padëshiruara në skedarin fiks PST. Si t’i eliminojmë ato?

DataNumen Outlook Repair/DataNumen Exchange Recovery është krijuar për të skanuar çdo bajt të skedarit të korruptuar Outlook dhe për të rikuperuar çdo pjesë të informacionit të rikuperueshëm, përfshirë fragmentet e të dhënave, lost dhe sendet e gjetura, si dhe artikujt e fshirë. Prandaj, në skedarin PST të rikuperuar, ju mund të gjeni të tjera nga postat elektronike normale, ka edhe artikuj të fshirë, lost dhe sendet e gjetura, si dhe përbërësit e postës elektronike, të tilla si bashkëngjitje. Ne e bëjmë këtë sepse most nga klientët mund t'i gjejnë të gjitha këto gjëra të dobishme për ta pasi të ndodhë një katastrofë e të dhënave.

Postat elektronike normale rikuperohen dhe vendosen përsëri në dosjet e tyre origjinale, të tilla si Inbox, Outbox, etj. Ndërsa postat elektronike jo normale do të rikuperohen dhe do të ruhen në dosjet "Recovery_Groupxxx".

Nëse nuk doni sende jo normale, atëherë thjesht mund të bëni si më poshtë:

1. Start "DataNumen Outlook Repair”/”DataNumen Exchange Recovery"

2. Shkoni te skeda "Options".

3. Klikoni në skedën "Opsione të Avancuara" në panelin e majtë.

4. Në grupin "Rikuperoni Artikujt e Fshirë", zgjidhni të gjitha opsionet.

5. Në grupin "Advanced Recovery", zgjidhni të gjitha opsionet.

6. Kthehuni te skeda "Riparimi".

7. Riparoni PDT-në origjinale të korruptuar /OST fotografi.

8. Hapni skedarin e ri fiks PST. Ju do të gjeni të gjitha sendet e padëshiruara të zhduken.