Çfarë duhet të bëj pasi të marr versionin e plotë?

Pasi të blini versionin e plotë, ju lutemi bëni si më poshtë:

  1. Nëse e keni instaluar tashmë versionin demo, atëherë çinstaloni atë.
  2. Nëse ka ndonjë skedar të gjeneruar nga versioni demo, atëherë ju lutemi hiqni ato gjithashtu.
  3. Shkarkoni versionin e plotë nga URL-ja e dhënë në emailin e dorëzimit.
  4. Instaloni versionin e plotë në kompjuterin tuaj.
  5. Starnë versionin e plotë, do të shihni një kuti mesazhesh që ju kërkon të aktivizoni licencën.
  6. Përdorni emrin e përdoruesit dhe çelësin e licencës të dhënë në emailin e dorëzimit për të aktivizuar licencën.
  7. Përdorni versionin e plotë për të riparuar skedarin tuaj ORIGJINAL të korruptuar dhe për të marrë një skedar të ri fiks.