A do të rikuperojë versioni i plotë më shumë të dhëna sesa versioni demo?

jo. Versioni demo dhe versioni i plotë përdorin i njëjtë motor rikuperimi. Pra, ajo që shihni në pamjen paraprake të versionit demo (ose skedarin fiks të gjeneruar nga versioni demo) është ajo që do të merrni nga versioni i plotë.