Jam i përjashtuar nga taksat. Si të parandaloj taksën e shitjes në porosinë time?

Ne përdorim MyCommerce.com   FastSpring.com për të trajtuar transaksionet tona në internet.

  1. Nëse porosisni përmes MyCommerce.com, atëherë së pari duhet të paguani për taksën e shitjes në porosinë tuaj. Pas miratimit të porosisë, na dërgoni dokumentin tuaj të certifikimit të përjashtuar nga taksat ose një ID të vlefshme të TVSH-së ose GST, atëherë ne do të rimbursojmë taksën për ju.
  2. Nëse porosisni përmes FastSpring.com, atëherë mundeni parandaloni mbledhjen e taksave në porosinë tuaj duke siguruar TVSH-në tuaj të vlefshme ose ID-në e GST në kohën e blerjes. Fusha e TVSH-së ose ID-së së GST-së mund të jetë ose jo e disponueshme bazuar në vendin tuaj. Vendet nga Amerika nuk kanë fushën e ID-së së TVSH / GST pasi nuk zbatohet: 

    Atëherë vendet nga Evropa ose Azia do të kenë fushën e ID-së së TVSH-së / GST, si më poshtë:

       

    Ju mund të klikoni në "Enter VAD ID" ose Enter GST ID "për të futur ID-në tuaj të TVSH / GST në përputhje me rrethanat.Nëse harroni të futni ID-në tuaj të TVSH / GST në porosinë tuaj, ose keni vetëm një vërtetim të përjashtuar nga taksat, atëherë mund të porosisni me taksën e shitjes. Dhe pasi të miratohet urdhri, na kontaktoni për të rimbursuar taksën.