Dosja ime është përtej rikuperimit. Cila është mundësia ime e fundit?

Nëse skedari juaj është i mbushur me të gjitha zero kur përdorni kjo metodë për ta inspektuar atë, atëherë nuk ka të dhëna të rikuperueshme në dosjen tuaj. Sidoqoftë, mos u frikësoni. Ka akoma shanset për të rikuperuar të dhënat tuaja, si më poshtë:

  1. Disku / disku ku ndodhet skedari juaj mund të përmbajë akoma disa të dhëna të rikuperueshme. Për disa lloje të të dhënave, të tilla si Outlook ose Outlook Express të dhëna, mund t'i përdorni DataNumen Outlook Drive Recovery or DataNumen Outlook Express Drive Recovery për të skanuar diskun / diskun dhe për të rikuperuar të dhënat tuaja prej tij. Për llojet e tjera të të dhënave, të tilla si SQL Server të dhënat e bazës së të dhënave, së pari mund të krijoni një imazh të diskut ose diskut DataNumen Disk Image, pastaj përdorni DataNumen SQL Recovery për të skanuar skedarin e imazhit dhe për të rikuperuar të dhënat për ju.
  2. Çdo disk / makinë ose media e ruajtjes në të cilën keni kopjuar skedarin tuaj, ose skedari juaj ka ekzistuar në të kaluarën, mund të përmbajë gjithashtu të dhënat tuaja të kërkuara. Kështu që mund të përdorni metodën e ngjashme në zgjidhjen 1 për të rikuperuar të dhënat tuaja.
  3. Ju gjithashtu mund të na kontaktoni dhe përshkruani të gjithë procedurën e katastrofës së të dhënave tuaja në detaje. Ne do të analizojmë rastin tuaj manualisht dhe me kujdes për të parë nëse ka akoma mundësi për të rimarrë të dhëna me ndonjë metodë jo-tradicionale.