Cili është dallimi mes DataNumen Outlook Repair DataNumen Exchange Recovery?

I vetmi ndryshim midis këtyre dy produkteve është se ata përdorin të dhëna të ndryshme burimore, si më poshtë:

   · DataNumen Outlook Repair(DOLKR) merr një skedar PST të korruptuar ose të dëmtuar si të dhëna burimore.

ndërsa

   · DataNumen Exchange Recovery(DEXR) merr një të korruptuar ose të dëmtuar OST skedari si të dhëna burimore.

Pra, nëse keni një skedar PST të korruptuar ose të dëmtuar, atëherë mund të përdorni DOLKR për të riparuar skedarin dhe për të rikuperuar postat elektronike brenda skedarit PST. Nëse keni një OST skedoni në vend, atëherë duhet të përdorni DEXR për të bërë detyrën në vend.