Si të porosisni versionin e plotë të një produkti?

Për secilin produkt, ekziston një version demo falas, i cili mund të shkarkohet nga faqja kryesore e produktit duke klikuar në "Shkarko falas" button.

Versioni demo normalisht NUK nxjerr skedarin fiks, ose impono disa kufizime në skedarin fiks. Për të marrë skedarin ose për të eleminuar kufizimet, duhet të klikoni në "Bleni Tani" butonin për të porositur versionin e plotë.

Ne pranojmë të gjitha kartat kryesore të kreditit, Maestro (Mbretëria e Bashkuar), giropay (Gjermani), iDEAL (Vendet e Ulëta), Transfertë Bankare / Wire, WebMoney, Urdhër Blerje, PayPal, Çeqe, Debitim Direkt dhe Faks / Porositë Telefonike.

Nëse kompania ose institucioni juaj është i interesuar të licencojë produktin tonë për disa përdorues, ju mund të merrni një zbritje në vëllim dhe të kurseni shumë para duke blerë së bashku licenca të shumta.