Napa sandhi sing dibalekake beda karo sing dak aturake?

Amarga sifat algoritma enkripsi ing file Outlook PST, sandhi sing dibalekake bisa uga beda karo sing sampeyan atur, nanging isih bisa ndhelik file PST sing dienkripsi tanpa ana masalah.