Panganggone Materi Ing Situs Web Kita

Informasi, kriya, teks utawa gambar (bebarengan, "Bahan") sing ana ing situs web iki dilindhungi undhang-undhang hak cipta. Sampeyan mung bisa ngakses lan nggunakake Bahan kanggo keperluan pribadi utawa pendhidhikan. Sampeyan ora bisa ngowahi utawa nggunakake Bahan kanggo tujuan liyane tanpa DataNumen, Inc. ijin. Kajaba sing diwenehake ing ngisor iki, sampeyan ora bisa nerbitake maneh, ngasilake, kacaost utawa nyebarke Bahan ing situs web iki.

Sampeyan bisa nyithak Bahan ing situs web iki kanggo tujuan pribadi utawa pendhidhikan lan sampeyan kudu nyakup kabar hak cipta sing asline kalebu karo Bahan ing kabeh salinan.

Piranti lunak komputer apa wae sing bisa didownload utawa kasedhiya saka situs web iki dilisensi miturut syarat-syarat applicabperjanjian lisensi le.

Bahan sing kalebu ing situs web iki wis disusun dening DataNumen, Inc. saka macem-macem sumber lan bisa diganti tanpa ana kabar.

Situs sing Disambung Saka Situs Web Iki

Situs sing nyambung saka situs web iki ora ana ing sangisore DataNumen, Inc. kontrol, lan DataNumen, Inc. ora tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo komunikasi utawa materi sing kasedhiya ing situs sing gegandhengan. DataNumen, Inc. ora niat link ing situs web iki dadi rujukan utawa dukungan saka entitas sing ana gandhengane lan mung kasedhiya kanggo penak.

Watesan Kewajiban lan Garansi

PELANGGAN SETUJU MENGGUNAKAN LAYANAN IKU LELAKI KANG RISIKO PELAKSANA. DataNumen, Inc. LAYANAN Kasedhiya "AS IS," TANPA JAMINAN KANGGO APA, ORA NGANGGO UTAWA DITERAKA, kalebu TANPA Watesan APA JAMINAN KANG INFORMASI, LAYANAN, AKSES ING INSTITRASI UTAWA PRODUK KANGGO LAYAKAN, DataNumen, Inc. SOFTWARE LISENSI KEPADA PELANGGAN LAN HASIL sing dipikolehi liwat LAYANAN. KHUSUS, DataNumen, Inc. TOLAK APA APA APA lan KABEH JAMINAN, kalebu, nanging ora diwatesi:
(1) APA JAMINAN KANGGO Kasedhiyan, Akurasi UTAWA ISI INFORMASI, PRODUK UTAWA LAYANAN; LAN (2) JAMINAN JUDUL UTAWA JAMINAN MERCHANTABILITY UTAWA FITNESS KANGGO TUJUAN APIK.

KETENTUAN KEWAJIBAN INI NGAPAKAKE KABEH GOLEK UTAWA Cidera sing disebabake dening GAGAL PRESTASI, Kesalahan, OMISI, PUPUS, DEFEK, VIRUS KOMPUTER, MALING UTAWA KERUSAKAN UTAWA ACCESS sing ora sah. PELANGGAN KHUSUS NGAKONI DataNumen, Inc. ORA KANGGO KANGGO DEFAMATORI, KANGGO NGANGGO ATAU PALING LAIN PELAYANAN LAIN-LAIN PIHAK PITelu lan RISIKO CEDERA Saka RESMI MUNGSA KANGGO KALANGAN PELANGGAN.

SULITAN DataNumen, Inc. ORA ANTARA AGENE, AFFILIASI UTAWA Panyedhiya Konten kudu tanggung jawab tumrap karusakan sing ora langsung, ora langsung, ora sengaja, khusus utawa konsekuensi sing timbul saka panggunaan layanan utawa kasekengan kanggo entuk akses utawa nggunakake layanan utawa entuk apa wae. . ING INI PELANGGENG NGAKONI KETENTUAN, SEGALAN ING KANGGO NAMPAKKE KABEH KANDUNGAN ING LAYANAN.