Keanggotaan Organisasi Internasional

DataNumen nggatekake akeh pertukaran lan kerjasama internasional. Wis akeh anggota lan kemitraan karo organisasi nasional lan internasional sing penting. Kita tetep kontak banget karo institusi sing didhaptar ing kene, nanging DataNumen uga aktif ing macem-macem inisiatif lan kemitraan liyane ing bidang piranti lunak, keterlibatan umum, lingkungan lan sosial.

Asosiasi Industri Piranti Lunak & Informasi

Asosiasi Industri Piranti Lunak & Informasi minangka salah sawijining most asosiasi perdagangan penting kanggo industri piranti lunak lan konten digital. SIIA nyedhiyakake layanan global ing hubungan pemerintah, pangembangan bisnis, pendhidhikan perusahaan lan perlindungan properti intelektual kanggo perusahaan utama.

Organisasi Vendor Perangkat Lunak Independen

Organisasi Vendor Perangkat Lunak Independen

Organisasi Vendor Perangkat Lunak Independen (OISV) minangka koperasi pangembang perangkat lunak, pemasar, distributor, lan pengecer sing nggabungake pikirane lan ide kanggo nggawe piranti lunak lan praktik sing luwih apik kanggo kabeh wong. OISV adhedhasar nilai kesetaraan, demokrasi, kejujuran, solidaritas lan mbantu wong liya supaya bisa nggayuh tujuwane.

Profesional Industri Piranti Lunak

Profesional Industri Piranti Lunak

Profesional Industri Piranti Lunak minangka salah sawijining klompok paling gedhe ing saindenging jagad sing makili anggota industri piranti lunak, kanthi luwih saka 2400 anggota ing 93 negara.

Asosiasi Profesional Industri Perangkat Lunak Independen

Asosiasi Profesional Industri Perangkat Lunak Independen

AISIP minangka asosiasi profesional kanggo wong sing makarya ing industri perangkat lunak independen. Most Anggota AISIP adol piranti lunak lan layanan saka situs web, lan ngupayakake nawakake produk sing bermanfaat nalika nggawe penghasilan.

Koperasi Piranti Lunak Pendidikan

Koperasi Piranti Lunak Pendidikan

ESC (Educational Software Cooperative) minangka perusahaan nirlaba sing nggabungake pangembang, penerbit, distributor lan pangguna piranti lunak pendhidhikan.

Asosiasi Pamulihan Data Profesional Internasional

Asosiasi Pamulihan Data Profesional Internasional

IPDRA (International Professional Data Recovery Association) disiyapake kanggo mbantu organisasi lan individu sing duwe lost data kanthi ngarahake menyang perusahaan Data Recovery sing nduweni kualifikasi, berpengalaman lan bersertifikat.