Apa DataNumen Archive Repair?


ra ono isine

# 1 Pamulihan
limpa

ra ono isine

10+ Yuta
pangguna

ra ono isine

20+ taun saka
pengalaman

ra ono isine

Kepuasan 100%
njamin

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen Archive Repair v3.8


  • Dhukungan kanggo Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 lan Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dhukungan kanggo ndandani kabeh subtipe Zip file lan kabeh jinis file sing ngekstrak dhewe.
  • Dhukungan kanggo ndandani kabeh subtipe RAR arsip
  • Dhukungan kanggo ndandani Unix standar TAR file.
  • Dhukungan kanggo ndandani kabeh versi Microsoft cabfile inet, dikompres karo MSZIP, Metode LZX lan Quantum.
  • Bisa digunakake minangka alat forensik komputer lan alat panemuan elektronik (utawa alat panemuan elektronik, eDiscovery).
  • Dhukungan kanggo ndandani file ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani kumpulan file sing rusak.
  • Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani file kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS).

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas


Informasi liyane


DataNumen Archive Repair 3.8 dirilis tanggal 16 Mei 2021

  • Ndhukung macem-macem basa ing GUI.
  • Dhukungan Spanyol, Prancis, Jerman, Italia, Portugis, Rusia, Jepang, Korea lan Tionghoa Sederhana.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Archive Repair 3.3 dirilis tanggal 25 Desember 2020

  • Priksa otomatis nganyari produk.
  • Nganyarke kanthi otomatis menyang versi paling anyar.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Archive Repair 3.1 dirilis tanggal 5 November 2020

  • upgrade DataNumen CAB Repair nganti versi 2.2.
  • upgrade DataNumen Zip Repair nganti versi 3.0.
  • upgrade DataNumen RAR Repair nganti versi 3.0.
  • upgrade DataNumen TAR Repair nganti versi 2.2.

DataNumen Archive Repair 3.0 dirilis tanggal 19 Mei 2020

  • upgrade DataNumen Zip Repair nganti versi 2.9.
  • upgrade DataNumen RAR Repair nganti versi 2.8.

DataNumen Archive Repair 2.7 dirilis tanggal 20 Desember 2019

  • upgrade DataNumen Zip Repair nganti versi 2.7.
  • upgrade DataNumen RAR Repair nganti versi 2.7.

DataNumen Archive Repair 2.5 dirilis tanggal 29 Agustus 2019

  • upgrade DataNumen Zip Repair nganti versi 2.6.

DataNumen Archive Repair 2.4 dirilis tanggal 29 Juli 2019

  • upgrade DataNumen RAR Repair nganti versi 2.6.

DataNumen Archive Repair 2.3 dirilis tanggal 28 November 2018

  • upgrade DataNumen Zip Repair nganti versi 2.5.

DataNumen Archive Repair 2.2 dirilis tanggal 19 Mei 2018

  • upgrade DataNumen Zip Repair nganti versi 2.3.
  • upgrade DataNumen RAR Repair nganti versi 2.5.

DataNumen Archive Repair 2.0 dirilis tanggal 26 November 2013

  • Tambah DataNumen RAR Repair menyang suite.
  • upgrade DataNumen Zip Repair nganti versi 2.2.
  • upgrade DataNumen TAR Repair nganti versi 2.0.
  • upgrade DataNumen CAB Repair nganti versi 2.0.

DataNumen Archive Repair 1.0 dirilis tanggal 14 April 2006

  • Suite pemulihan data arsip terintegrasi. Iku kalebu alat pamulihan kanggo korupsi Zip lan arsip SFX, Unix TAR arsip, lan Microsoft CAB arsip