About DataNumen

Didegaké ing 2001, DataNumen, Inc. diakoni minangka pimpinan dunia teknologi pemulihan data. Kita wis adol piranti lunak pemulihan data sing menang kanthi penghargaan ing luwih saka 130 negara lan kanggo akeh bisnis paling gedhe ing saindenging jagad, kalebu AT&T Global Network Services, General Electric Co., IBM, HP, Dell Inc., Motorola Inc., The Procter & Gamble Co., FedEx Corp., Xerox Corp., Toyota Motor Corp. lan akeh liyane.

Kita uga nyedhiyakake kit pangembangan piranti lunak (SDK) kanggo pangembang supaya bisa nggabungake teknologi pamulihan data sing ora padha karo piranti lunak kanthi lancar.

Misi dhasar saka DataNumen, Inc. yaiku mbalekake data saka bencana data sing ora sengaja. Kanthi teknologi canggih, kita ngupayakake golek solusi sing paling apik kanggo para klien lan nyuda kerugian saka korupsi data amarga macem-macem sebab, kayata kegagalan perangkat keras, kesalahan operasi manungsa, virus utawa serangan peretas.

DataNumen, Inc. digawe saka tim profesional pemulihan data sing trampil kanthi spesialisasi sing beda-beda. Kita minangka tim enom kanthi ide inovatif kanggo nggawe piranti lunak data paling apik ing saindenging jagad.

Kantor Kita:

Wilayah Alamat
Asia-Pasifik DataNumen, Inc.
26 / F., Menara Grup sing Apik
Suite 791, 77 dalan Connaught
Central
Hong Kong
Asia-Pasifik DataNumen, Inc.
20 Martin Place, Suite 532
Sydney, NSW 2000
Australia
Eropah DataNumen, Inc.
1 Trafalgar Square, Suite 290
London, WC2N 5BW
Inggris
Eropah DataNumen, Inc.
Bahnhofstraße 38, Suite 153
Erfurt, 99084
Jerman
Amerika Utara DataNumen, Inc.
3422 Old Capitol Trail, Suite 1304
Wilmington, DE, 19808-6192, AS