Kita yakin tenan karo kualitas produk lan layanan sing ditawakake telung jaminan ing ngisor iki sajrone 30 dina sawise tuku, kanggo mesthekake sampeyan wis puas 100%.

Jaminan Pamulihan Paling Apik®


We offer paling produk lan layanan pemulihan data ing jagad iki. Pramila kita nggawe Jaminan Pamulihan Terbaik ™ - Kita njamin produk lan layanan bakal nemokake data maksimal saka file, sistem utawa hardware sing rusak. Yen sampeyan nemokake alat sing bisa mbalekake luwih akeh data tinimbang kita, kita bakal ngasilake pesenan sampeyan kanthi lengkap!

Jaminan iki negesake peran lan komitmen kepemimpinan kanggo para pelanggan. Kita minangka perusahaan pamulihan data sing pertama lan mung sing nawakake jaminan dhuwit bali, sing nuduhake kapercayan banget marang produk.

Kanggo informasi luwih lengkap, klik kene.

Coba Sadurunge Tuku Jaminan


Kabeh produk didol nganggo mode coba sadurunge tuku. Yaiku, sampeyan bisa ndownload lan nggunakake versi demo kanggo mbalekake file sing rusak, gratis. Yen file bisa dibalekake, versi demo bakal nuduhake pratinjau konten sing wis pulih, utawa ngasilake file demonstrasi, utawa kalorone. Adhedhasar asil versi demo, sampeyan bisa ngerti manawa data sing dikarepake bisa dibalekake utawa ora.

Banjur, sawise sampeyan tuku versi lengkap, yen file sing didandani karo versi lengkap ora cocog karo asil versi demo, kita bakal ngasilake pesenan sampeyan.

Njamin 100% Penjaminan puas


Sanajan jaminan loro ing ndhuwur bakal mesthi bakal entuk sing paling apik lan most asil pamulihan sing memuaskan, kita luwih maju maneh, kanthi menehi jaminan kepuasan 100%. Yen ana sebab apa wae, sampeyan ora wareg karo produk utawa layanan sing sampeyan tuku, mula sampeyan bisa entuk pengembalian dana kanthi lengkap.

Cathetan: Sampeyan kudu menehi alasan mbalekake kanthi rinci. Yen perlu, file rusak asli uga dibutuhake kanggo verifikasi wae. File lan data sampeyan bakal dijaga rahasia 100%. Ndeleng kita privasi privasi kanggo rincian liyane. Yen perlu, kita bakal mlebu NDA karo sampeyan kanggo njamin iki.