Apa DataNumen Backup?


# 1 Pamulihan
limpa

10+ Yuta
pangguna

20+ taun saka
pengalaman

Kepuasan 100%
Jaminan

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen Backup v1.7


  • Dhukungan kanggo file serep lan direktori.
  • Dhukungan cara serep lengkap, tambahan lan diferensial.
  • Ndhukung macem-macem profil serep.
  • Dhukungan kanggo nggawe serep pirang-pirang sumber sekaligus.

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas


Informasi liyane


DataNumen Backup 1.7 dirilis tanggal 10 November 2020

  • Nambah kinerja.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Backup 1.6 dirilis tanggal 3 Juni 2020

  • Nambah kinerja.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Backup 1.5 dirilis tanggal 18 November 2018

  • Nambah antarmuka pangguna.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Backup 1.0 dirilis tanggal 17 Maret 2018

  • Dhukungan kanggo file serep lan direktori.
  • Dhukungan cara serep lengkap, tambahan lan diferensial.
  • Ndhukung macem-macem profil serep.
  • Dhukungan kanggo nggawe serep pirang-pirang sumber sekaligus.