Apa DataNumen BKF Repair?


# 1 Pamulihan
limpa

10+ Yuta
pangguna

20+ taun saka
pengalaman

Kepuasan 100%
Jaminan

Pulih Luwih Luwih saka pesaing kita


Tingkat pamulihan yaiku most kriteria penting a BKF produk pamulihan. Adhedhasar tes lengkap, DataNumen BKF Repair nduweni tingkat pamulihan sing paling apik, padha karo Recovery for Backup, lan luwih apik tinimbang pesaing liyane ing pasar! Minangka regane DataNumen BKF Repair luwih murah tinimbang Recovery, Gawe serep produk DataNumen BKF Repair duwe rasio rega / kinerja paling apik.

Rata-rata Tingkat Pamulihan

comparison Chart

Sinau luwih lengkap babagan carane DataNumen BKF Repair ngrokok sayembara

Paseksen Pelanggan Kita

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen BKF Repair v3.4


  • Dhukungan kanggo Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 lan Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dhukungan kanggo ndandani BKF file sing digawe nganggo utilitas backup Windows 95, 98, ME, NT, 2000, XP and Server 2003.
  • Dhukungan kanggo ndandani BKF file sing digawe nganggo kabeh versi Veritas Backup Exec, ing Windows NT, Windows Server, Netware, OS / 2 utawa Macintosh.
  • Dhukungan kanggo mulihake kumpulan data, volume, struktur folder lan file ing BKF arsip
  • Dhukungan supaya pulih dikompres BKF arsip
  • Bisa digunakake minangka alat forensik komputer lan alat panemuan elektronik (utawa alat panemuan elektronik, eDiscovery).
  • Dhukungan kanggo ndandani BKF file ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani sakumpulan BKF file.
  • Ndhukung supaya pulih multi-set data lan multi-volume BKF arsip
  • Dhukungan kanggo ndandani BKF file minangka gedhe 16777216 TB (yaiku 17179869184 GB).
  • Ora mbutuhake hak administrator kanggo mulihake BKF file.
  • Dhukungan kanggo nemokake banjur pilih BKF file sing arep didandani ing komputer lokal.
  • Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani a BKF file kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS).

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

nggunakake DataNumen BKF Repair kanggo Waras Korupsi BKF file


Deleng Tutorial Video (Versi Lengkap)

Nalika BKF file rusak utawa rusak amarga macem-macem sebab lan sampeyan ora bisa mulihake kanthi bener, sampeyan bisa nggunakake DataNumen BKF Repair kanggo mindhai BKF file lan pulih data sabisa-bisa.

Start DataNumen BKF Repair:

DataNumen BKF Repair

Catetan: Sadurunge pulih apa wae sing rusak utawa rusak BKF ngajukake karo DataNumen BKF Repair, tulung tutup Microsoft Backup Utility lan aplikasi liyane sing bisa ngowahi BKF ngajukake.

Pilih sing rusak utawa rusak BKF file sing arep didandani:

Pilih File Sumber

Sampeyan bisa input ing BKF jeneng file langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo browsing lan pilih file iki.

Kanthi gawan, DataNumen BKF Repair bakal mbalekake barang ing BKF file lan simpen menyang direktori xxxx_recovered, ing endi xxxx dadi sumber BKF jeneng file Contone, kanggo file MyBackup.bkf , direktori output default bakal MyBackup_recovered. Yen sampeyan pengin nggunakake jeneng liya, mangga pilih utawa atur miturut:

Pilih Direktori Output

Sampeyan bisa langsung ngetik jeneng direktori utawa klik ing Browse tombol kanggo nelusuri banjur pilih direktori.

Klik ing Start Ndandani tombol, lan DataNumen BKF Repair bakal start mindhai lan ndandani sumber BKF ngajukake Bar progres

Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan perbaikan.

Sawise proses ndandani, yen sumber BKF file bisa didandani kanthi sukses, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:

Kothak Pesen Sukses

Saiki sampeyan bisa mbukak direktori MyBackup_recovered sing ngemot kabeh barang sing wis pulih ing BKF ngajukake.

Informasi liyane


DataNumen BKF Repair 3.4 dirilis tanggal 4 Mei 2021

  • Ndhukung macem-macem basa ing GUI.
  • Dhukungan Spanyol, Prancis, Jerman, Italia, Portugis, Rusia, Jepang, Korea lan Tionghoa Sederhana.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen BKF Repair 2.9 dirilis tanggal 18 Desember 2020

  • Priksa otomatis nganyari produk.
  • Nganyarke kanthi otomatis menyang versi paling anyar.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen BKF Repair 2.7 dirilis tanggal 4 November 2020

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen BKF Repair 2.6 dirilis tanggal 18 November 2019

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen BKF Repair 2.5 dirilis tanggal 16 Mei 2019

  • Dhukungan supaya pulih dikompres BKF file.
  • Rancang ulang mesin perbaikan batch.
  • Dhukungan kanggo nyimpen log perbaikan batch.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen BKF Repair 2.2 dirilis tanggal 17 Agustus 2013

  • Nambah kompatibilitas menyang sistem operasi anyar Windows 7 lan 8.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen BKF Repair 2.1 dirilis tanggal 1 Desember 2010

  • Nambah kompatibilitas GUI.
  • Nambah deteksi kesalahan lan fungsi laporan.
  • Nambah panggunaan GUI.
  • Ndandani bug nalika ngolah pesen kesalahan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen BKF Repair 2.0 dirilis tanggal 2 April 2009

  • Tulis maneh kabeh aplikasi lan mesin ndandani.
  • Rancang maneh GUI.
  • Ndandani bug nalika ngolah jeneng file.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen BKF Repair 1.2 dirilis tanggal 5 Juli 2006

  • Ngapikake mesin pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen BKF Repair 1.0 dirilis tanggal 16 Juni 2005

  • Alat sing kuat kanggo mulihake cadangan Microsoft sing rusak (BKF) file.