Kit Pangembangan Piranti Lunak (SDK) kanggo Pangembang

Kanggo saben produk piranti lunak pamulihan data, kita uga nyedhiyakake sing cocog kit pangembangan piranti lunak (SDK). Pangembang bisa nelpon antarmuka pamrograman aplikasi (API) fungsi ing SDK kanggo ngontrol proses ndandani langsung lan nggabungake teknologi pamulihan data sing ora ana tandhinge karo produk piranti lunak dhewe kanthi lancar.

Paket SDK kalebu file SDK DLL, dokumentasi lan kode conto ing macem-macem basa pamrograman kanggo nggunakake API.

Pangembang bisa program ing:

  • Microsoft Visual C ++ kalebu C # lan .NET
  • Microsoft Visual Foxpro
  • Borland Delphi
  • Microsoft Visual Basic kalebu VB .NET
  • Borland C ++ Tukang
  • Basa pamrograman apa wae sing ndhukung nelpon DLL

Model lisensi:

Ana telung jinis model lisensi kanggo SDK:

  • Lisensi Pangembang: Ngidini jumlah pangembang khusus sing nggunakake SDK kanggo ngembangake aplikasi. Contone, yen tuku siji lisensi pangembang, mula mung siji pangembang sing bisa nggunakake SDK kanggo ngembangake lamarane. Tulung dicathet dheweke Ora bisa distribusi maneh SDK DLL karo lamarane kajaba uga wis tuku lisensi runtime utawa lisensi bebas royalti sing ditemtokake ing ngisor iki.
  • Lisensi Runtime: Ngidini jumlah spesifik SDL DLL sing bisa disebar sing bakal digunakake kanthi aplikasi kasebut. Contone, yen ana sing tuku 10 lisensi runtime, mula dheweke bisa nyebar maneh 10 salinan DLL SDK nganggo lamarane.
  • Lisensi tanpa royalti: Ngidini jumlah DLL SDK SDK sing ora bisa didistribusikake supaya bisa dikirim nganggo aplikasi kasebut. Iki padha karo nomer lisensi runtime tanpa wates.

Versi Evaluasi Gratis:

Mangga hubungi kita kanggo entuk informasi luwih rinci utawa njaluk versi evaluasi gratis paket SDK.