Apa DataNumen TAR Repair?


# 1 Pamulihan
limpa

10+ Yuta
pangguna

20+ taun saka
pengalaman

Kepuasan 100%
Jaminan

Paseksen Pelanggan Kita

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen TAR Repair v3.0


  • Dhukungan kanggo Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 lan Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dhukungan kanggo ndandani Unix standar Tar file.
  • Dhukungan supaya pulih Tar file ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani sakumpulan Tar file.
  • Dhukungan kanggo ndandani Tar file ukurane 2TB (2048GB).
  • Dhukungan kanggo nemokake banjur pilih Tar file sing arep didandani ing komputer klien.
  • Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani Tar file kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS).
  • Bisa digunakake minangka alat forensik komputer lan alat panemuan elektronik (utawa alat panemuan elektronik, eDiscovery).

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

nggunakake DataNumen TAR Repair kanggo mulihake rusak TAR Archives


Deleng Tutorial Video (Versi Lengkap)

Nalika TAR arsip rusak utawa rusak lan sampeyan ora bisa mbukak kanthi normal, bisa digunakake DataNumen TAR Repair kanggo mindhai TAR arsip lan pulihake data sabisa-bisa.

Start DataNumen TAR Repair.

DataNumen TAR Repair

Catetan: Sadurunge mbalekake rusak utawa rusak TAR arsip karo DataNumen TAR Repair, tulung tutup aplikasi liyane sing bisa ngakses TAR arsip

Pilih sing rusak utawa rusak TAR arsip sing arep didandani:

Pilih File Sumber

Sampeyan bisa input ing TAR jeneng arsip langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo browsing lan pilih file arsip. Sampeyan uga bisa klik ing Golek tombol kanggo nemokake TAR file arsip sing arep didandani ing komputer lokal.

Kanthi gawan, DataNumen TAR Repair bakal nyimpen tetep TAR file arsip minangka xxxx_fixed.tar, ing endi xxxx minangka jeneng sumber TAR arsip Contone, kanggo sumber TAR arsip Rusak.tar, arsip tetep default bakal Damaged_fixed.tar. Yen sampeyan pengin nggunakake jeneng liya, mangga pilih utawa atur miturut:

Pilih File Tujuan

Sampeyan bisa input jeneng arsip tetep kanthi langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo browsing lan pilih file arsip tetep.

Klik ing Start Ndandani tombol, lan DataNumen TAR Repair bakal start mindhai lan ndandani sumber TAR arsip Bar progres

Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan perbaikan.

Sawise proses ndandani, yen sumber TAR arsip bisa didandani kanthi sukses, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:

Kothak Pesen Sukses

Saiki sampeyan bisa mbukak sing tetep TAR arsip karo aplikasi sing cocog.

Informasi liyane


DataNumen TAR Repair 3.0 dirilis tanggal 11 Mei 2021

  • Ndhukung macem-macem basa ing GUI.
  • Dhukungan Spanyol, Prancis, Jerman, Italia, Portugis, Rusia, Jepang, Korea lan Tionghoa Sederhana.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen TAR Repair 2.4 dirilis tanggal 21 Desember 2020

  • Priksa otomatis nganyari produk.
  • Nganyarke kanthi otomatis menyang versi paling anyar.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen TAR Repair 2.2 dirilis tanggal 5 November 2020

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen TAR Repair 2.1 dirilis tanggal 8 Maret 2020

  • Dhukungan supaya pulih tar file digawe dening 7-Zip.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen TAR Repair 2.0 dirilis tanggal 16 November 2013

  • Dhukungan Windows 7 lan 8.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen TAR Repair 1.2 dirilis tanggal 5 Juni 2005

  • Nambah akurasi lan kacepetan reparasi.
  • Ndandani sawetara bug cilik.