Welcome kanggo DataNumen

DataNumen minangka pimpinan dunia teknologi pemulihan data. Kita nyedhiyakake solusi pemulihan data kalebu produk perangkat lunak pamulihan data pemenang penghargaan, layanan pamulihan data profesional, lan kit pangembangan perangkat lunak (SDK) kanggo pangembang.

Paseksen Pelanggan Kita

SDK kanggo pangembang

SDK kanggo Pangembang

Kit pangembangan piranti lunak (SDK) bisa mbantu sampeyan nggabungake teknologi pamulihan data sing ora ana tandhingane karo piranti lunak kanthi lancar.

Informasi rinci

Pelanggan Kita

  • Apple
  • Google
  • Microsoft
  • Amazon
  • Facebook
  • Toyota
  • Samsung
  • AT&T
  • Intel
  • IBM
  • General Electric
  • Walmart
  • BMW
  • Renault
  • Siemens
  • Hewlett-Packard
  • Sony
  • Fedex
Dhaptar pelanggan lengkap