Apa sing kudu ditindakake nalika Outlook PST /OST File Slow or Unresponsive

Ing dina iki post, kita bakal mriksa alasan umum kenapa PST utawa OST file bisa dadi alon utawa ora responsif lan nawakake macem-macem pilihan kanggo ngatasi masalah iki. Yen sampeyan ngerti manawa piranti lunak email klien mbutuhake wektu suwe kanggo mbukak data kothak layang, sampeyan kudu mriksa penyebabe lan ndandani. Iki amarga gejala kasebut bisa nuduhake masalah sing luwih gedhe karo piranti lunak MS Outlook. Apa sing nggawe PST /OST file dadi alon utawa ora responsif? Ana sawetara alasan sing bisa kompromi ...

Waca liyane »

Apa sing kudu Dilakukan Nalika Alat Perbaikan Inbox Outlook (scanpst.exe) Gagal kanggo Ndandani File PST

Ing bagean ing ngisor iki, kita bakal njupuk analisis jero babagan piranti lunak SCANPST lan njelajah apa sing bisa ditindakake nalika aplikasi iki ora bisa ndandani file kothak layang sing rusak. Kaya file digital liyane, data kothak layang Outlook bakal rusak. Nanging, Microsoft nggawe SCANPST, alat gratis, kanggo mbantu pangguna ndandani file Outlook yen rusak. Nanging apa sing kedadeyan nalika alat ndandani iki gagal ndandani file PST sing rusak? Mangkene analisis jero babagan piranti lunak SCANPST lan priksa cepet ...

Waca liyane »

Apa sing kudu Dilakukan Nalika Alat Perbaikan Inbox Outlook (scanpst.exe) Ora Bisa Pulih Barang sing Dikepengini

Iki post bakal mriksa proses pamulihan file nalika nggunakake aplikasi SCANPST lan apa sing bisa sampeyan lakoni yen piranti lunak ora nemokake bagean utawa kabeh item kothak surat sing dienggo saka file PST sing rusak. Microsoft nyedhiyakake pangguna Outlook alat kanggo ndandani file kothak layang nalika rusak. Kadhangkala alat sing dibangun bisa uga ora bisa nemokake bagean utawa kabeh item sing dimaksud. Apa sing bisa sampeyan lakoni? Cara kerja aplikasi SCANPST Nalika mbukak piranti lunak scanpst.exe, ...

Waca liyane »