Apa DataNumen Office Repair?


ra ono isine

# 1 Pamulihan
limpa

ra ono isine

10+ Yuta
pangguna

ra ono isine

20+ taun saka
pengalaman

ra ono isine

Kepuasan 100%
njamin

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen Office Repair v5.5


  • Dhukungan kanggo Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 lan Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dhukungan kanggo ndandani Microsoft Access 95 nganti 2019 lan Access kanggo database Office 365.
  • Dhukungan kanggo ndandani file Microsoft Excel xlsx lan xlsx ing versi Excel 3.0 nganti 2019 lan Excel kanggo format Office 365.
  • Dhukungan kanggo ndandani Microsoft Outlook 97 nganti 2019 lan Outlook kanggo file data Office 365 PST.
  • Dhukungan kanggo ndandani Microsoft PowerPoint 2007 nganti 2019 lan PowerPoint kanggo file Office 365 pptx.
  • Dhukungan kanggo ndandani Microsoft Word 6.0 nganti 2019 lan dokumen Word for Office 365.
  • Dhukungan kanggo ndandani file ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani kumpulan file sing rusak.
  • Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani file kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS).
  • Bisa digunakake minangka alat forensik komputer lan alat panemuan elektronik (utawa alat panemuan elektronik, eDiscovery).

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas


Informasi liyane


DataNumen Office Repair 5.5 dirilis tanggal 3 Mei 2021

  • Ndhukung macem-macem basa ing GUI.
  • Dhukungan Spanyol, Prancis, Jerman, Italia, Portugis, Rusia, Jepang, Korea lan Tionghoa Sederhana.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Office Repair 5.2 dirilis tanggal 25 Desember 2020

  • Priksa otomatis nganyari produk.
  • Nganyarke kanthi otomatis menyang versi paling anyar.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Office Repair 5.0 dirilis tanggal 3 November 2020

  • upgrade DataNumen Access Repair kanggo versi 3.1
  • upgrade DataNumen Excel Repair kanggo versi 2.9
  • upgrade DataNumen PowerPoint Recovery kanggo versi 1.2
  • upgrade DataNumen Word Repair kanggo versi 3.5
  • upgrade DataNumen Outlook Repair kanggo versi 7.6

DataNumen Office Repair 4.9 dirilis tanggal 20 Agustus 2020

  • upgrade DataNumen Outlook Repair nganti versi 7.5.

DataNumen Office Repair 4.8 dirilis tanggal 22 Juni 2020

  • upgrade DataNumen Access Repair nganti versi 3.0.
  • upgrade DataNumen Outlook Repair nganti versi 7.2.

DataNumen Office Repair 4.6 dirilis tanggal 8 Februari 2020

  • upgrade DataNumen Outlook Repair nganti versi 7.1.

DataNumen Office Repair 4.5 dirilis tanggal 25 November 2019

  • upgrade DataNumen Access Repair nganti versi 2.9.
  • upgrade DataNumen Excel Repair nganti versi 2.8.
  • upgrade DataNumen PowerPoint Recovery nganti versi 1.1.
  • upgrade DataNumen Word Repair nganti versi 3.4.

DataNumen Office Repair 4.1 dirilis tanggal 12 Agustus 2019

  • upgrade DataNumen Access Repair kanggo versi 2.8

DataNumen Office Repair 4.0 dirilis tanggal 15 Juli 2019

  • upgrade DataNumen Outlook Repair kanggo versi 6.8

DataNumen Office Repair 3.9 dirilis tanggal 25 April 2019

  • upgrade DataNumen Access Repair nganti versi 2.7.

DataNumen Office Repair 3.8 dirilis tanggal 2 April 2019

  • upgrade DataNumen Outlook Repair nganti versi 6.6.
  • upgrade DataNumen Word Repair nganti versi 3.2.

DataNumen Office Repair 3.6 dirilis tanggal 21 Januari 2019

  • upgrade DataNumen Access Repair kanggo versi 2.6
  • upgrade DataNumen Excel Repair kanggo versi 2.4
  • upgrade DataNumen Outlook Repair kanggo versi 6.5
  • Ganti DataNumen Outlook Express Repair karo DataNumen PowerPoint Recovery
  • upgrade DataNumen Word Repair kanggo versi 3.1

DataNumen Office Repair 3.3 dirilis tanggal 22 November 2018

  • upgrade DataNumen Outlook Repair nganti versi 6.0.
  • upgrade DataNumen Word Repair nganti versi 3.0.

DataNumen Office Repair 3.2 dirilis tanggal 9 September 2018

  • upgrade DataNumen Excel Repair kanggo versi 2.3
  • upgrade DataNumen Word Repair kanggo versi 2.9

DataNumen Office Repair 3.0 dirilis tanggal 23 Juli 2018

  • upgrade DataNumen Word Repair kanggo versi 2.8
  • upgrade DataNumen Outlook Repair kanggo versi 5.6

DataNumen Office Repair 2.8 dirilis tanggal 11 Mei 2018

  • upgrade DataNumen Access Repair kanggo versi 2.3
  • upgrade DataNumen Word Repair kanggo versi 2.7
  • upgrade DataNumen Outlook Repair kanggo versi 5.5

DataNumen Office Repair 2.6 dirilis tanggal 29 Mei 2016

  • upgrade DataNumen Excel Repair kanggo versi 2.2
  • upgrade DataNumen Outlook Repair kanggo versi 5.4

DataNumen Office Repair 2.5 dirilis tanggal 21 Agustus 2015

  • upgrade DataNumen Word Repair kanggo versi 2.5
  • upgrade DataNumen Outlook Repair kanggo versi 5.3

DataNumen Office Repair 2.1 dirilis tanggal 5 Oktober 2013

  • upgrade DataNumen Access Repair nganti versi 2.2.
  • upgrade DataNumen Excel Repair nganti versi 2.1.
  • upgrade DataNumen Word Repair nganti versi 2.1.
  • upgrade DataNumen Outlook Express Repair nganti versi 2.2.

DataNumen Office Repair 2.0 dirilis tanggal 2 Juli 2013

  • upgrade Advanced Word Repair nganti versi 2.0.
  • upgrade Advanced Excel Repair nganti versi 2.0.

DataNumen Office Repair 1.6 dirilis tanggal 1 April 2010

  • upgrade DataNumen Outlook Repair kanggo versi 3.0
  • upgrade DataNumen Outlook Express Repair kanggo versi 2.1

DataNumen Office Repair 1.5 dirilis tanggal 2 Juli 2009

  • Tulis maneh kabeh aplikasi.
  • Ndandani sawetara kewan omo.
  • upgrade DataNumen Access Repair kanggo versi 2.1
  • upgrade DataNumen Outlook Repair kanggo versi 2.1
  • upgrade DataNumen Outlook Express Repair kanggo versi 2.0

DataNumen Office Repair 1.0 dirilis tanggal 19 Februari 2006

  • Suite pemulihan data Microsoft Office terintegrasi. Iki kalebu alat pemulihan kanggo database MS Access sing rusak utawa rusak, lembar kerja MS Excel, dokumen MS Word, file data MS Outlook, lan MS Outlook Express file dbx lan mbx.