Careers

Sugeng rawuh ing papan makarya sing nyenengake lan kreatif, yaiku masarakat sing menehi prabédan.

At DataNumen, kita ngerti manawa sukses minangka asil saka tenaga kerja sing luar biasa - tim profesional sing duwe bakat lan motivasi tinggi, kerja sama kanggo ngirim solusi pemulihan data sing mbantu wong nalika ana bencana data. Kita semangat babagan apa sing ditindakake lan sapa sing ditindakake, lan kanthi semangat iku bakal ana tujuan.

Minangka tim, kita terus-terusan golek cara anyar lan inovatif kanggo nyukupi kabutuhan para pelanggan lan nglakokake bisnis.

Misi kita gampang: gawe produk sing apik sing bisa mbantu wong supaya bisa mbalekake data sabisane. Lingkungan kerja kolaborasi nggawe kita fokus lan setya bebarengan kanggo nggayuh tujuan iki. DataNumenBudaya kasebut kalebu macem-macem ide, gaya urip, wawasan profesional lan perspektif pribadi. Kita bangga karo apa sing ditindakake lan mesthi golek wong sing semangat supaya bisa terus maju dadi bisnis.

Kasengsem gabung karo tim kita? Deleng proyek ing ngisor iki lan lamar dina iki.