Temokake pengecer cedhak sampeyan:

Sambungake karo bisnis lokal sing nawakake lan ndhukung DataNumen produk Pelatihan profesional lan layanan integrasi saka a DataNumen pengecer bakal mbantu sampeyan entuk laba investasi sing maksimal:

Negara/WilayahCompanyContact Info
GlobalSHI International CorpTelpon: + 1-888-764-8888

Alamat: Markas Besar SHI
290 Davidson Avenue
Somerset, NJ 08873
USA

GlobalSoftwareONETelpon: + 41 44 832 41 69

email: info@softwareonesitus

Alamat: SoftwareONE AG | Kantor Pusat Perusahaan
Riedenmatt 4
CH-6370 Stans
Swiss

GlobalCOMPAREX AGAlamat: Leipzig, Jerman
GlobalCACI International IncAlamat: Arlington County, Virginia, AS
GlobalInsight EnterprisesTelpon: + 1-800-467-4448

Alamat: markas global Insight
6820 S. Harl Ave.
Tempe, AZ 85283
USA

GlobalSynnex CorporationTelpon utama: + 1-510-656-3333

Fax Utama: + 1-510-668-3777

Sales: + 1-800-756-9888

Alamat: Markas Perusahaan
44201 Nobel Drive
Fremont, CA 94538
USA

JermanCCP Piranti Lunak GmbHTelpon+ 49 6421 1701-0

email: sales@ccpsoft.de

Alamat: CCP Piranti Lunak GmbH
Rudolf-Breitscheid-Straße 1-5
35037 Marburg

IndiaSelect Software (I) Pvt. Ltd. Phone: + 91-80-25285265

Fax: + 91-80-25250510

email: sales@selectindia.com

Alamat: No.14, Balaji Chambers
Lantai 2, Dalan Utama 10
Bangalore
India

IndiaAB&D Software India Pvt. Ltd.Landline: + 91-080-4111 5871

Telpon: + 91 96322 27977

email: sales@abdindia.co.in

Alamat: AB&D Software India Pvt Ltd.
# 2079, Blok C, Kodegehalli,
Sahakar Nagar, Bangalore 560092
India

China
Singapore
Taiwan
Hong Kong
Thailand
Indonesia
Vietnam
Malaysia
Bangladesh
India
Brunei
Cogito Solutions Ltd.Telpon: + 852-23976665

Fax: + 852-28775988

Alamat: Unit B, 13 / F., Menara Winsan,
98 Thomson Road,
Wanchai, Hong Kong

ChinaCOGITO SOFTWARE CO.,LTD.Phone: +86-10-68421378, +86-10-68421379

Fax: + 86-10-68703469

Alamat: Kamar 1105, C2, Hao Bai Da Sha,
No.50 Xisanhuan North Road, Haidian District,
Beijing China 100048

Armenia
Azerbaijan
Belarus
Georgia
Iran
Kazakhstan
Kyrgyzstan
Libya
Moldova
Mongolia
Rusia
Tajikistan
Turkey
Turkmenistan
Venezuela
Vietnam
Ukraine
Uzbekistan
Softline GroupTelpon / Fax: +7 (495) 232-00-23

Situs Web:
www.softline.ru
www.softlinegroup.com

email: info@softlinegroup.com

Alamat:
Derbenevskaya nab. 7, bld. 8,
Moskow, Rusia 115114

Rusia
Negara-negara Persemakmuran Negara Bebas (CIS) & & negara-negara Baltik
Pba Consult LLCPba Consult LLC
Alamat:
Pba Consult LLC,
8-3, Yaroslavskaya str.,
Moscow, 129366, Rusia
Telpon: +7 495 797-89-97
Fax: +7 495 797-89-85
email: office@pbaconsult.com
situs web: www.paconline.com
RusiaSyssoft, LLCTelpon: +7 (495) 646-14-71 ext.113

Email: et@syssoft.ru

Alamat:
Syssoft, LLC
Pohodniy proezd 4/1, dipateni. 111,
Moskow 125373, Rusia

RusiaSoftmap, LLCSoftmap, LLC

Telpon: +7 (495) 627-69-00

Email: info@softmap.ru

 

dadi DataNumen pengecer:

DataNumen nawakake kesempatan kanggo adol ngasilake penghasilan tambahan kanthi gabung karo DataNumen Program Mitra Reseller. Proses registrasi sing gampang bakal ngidini sampeyan dadi bagean saka jagad paling gedhe lan most sukses program reseller produk pamulihan data.

Kita nampani sapa wae, kalebu adol tambah nilai, integrator sistem lan konsultan sing adol layanan lan / utawa nglengkapi piranti lunak utawa piranti keras kanggo pangguna pungkasan kanthi langsung, utawa perusahaan sing nindakake penjualan produk lan promosi liwat toko penjualan ritel, toko software, toko komputer, departemen toko, supermarket, lan liya-liyane.

DataNumen program reseller paling apik. Nopo nopo

  • Diskon paling dhuwur 65%, ditambah karo kinerja sampeyan.

Kanggo pengecer anyar, kita nawakake 10% diskon langsung. Lan yen sampeyan wis adol luwih saka 5 lisensi produk apa wae ing wulan tartamtu, sampeyan bakal entuk paling ora 20% diskon kanggo tuku ing wulan sabanjure. Lan sampeyan bisa entuk diskon luwih akeh kanthi adol luwih akeh, kayata:

Yen sampeyan adol luwih saka 5 lisensi ing wulan tartamtu, sampeyan bakal menehi sampeyan 20% diskon ing wulan sabanjure!
Yen luwih saka 10 lisensi, diskon bakal 25%!
Yen luwih saka 20 lisensi, diskon bakal 28%!
Yen luwih saka 50 lisensi, diskon bakal 35%!
Yen luwih saka 100 lisensi, diskon bakal 50%!
Yen luwih saka 200 lisensi, diskon bakal 65%!

Adol Liyane lan Entuk Liyane! Start Saiki!

Cathetan: Yen penjualan sampeyan mudhun, diskon uga bakal mudhun.

  • DataNumen produk banget populer.

Pramila kita menehi jaminan tenan babagan level sales sing dhuwur. Minangka pamimpin teknologi pemulihan data ing saindenging jagad, kita wis adol piranti lunak pemulihan data sing menang kanthi penghargaan ing luwih saka 130 negara. Pelanggan kita mulai saka wong anyar komputer nganti konsultan IT profesional lan panyedhiya layanan pemulihan data, saka organisasi cilik nganti bisnis gedhe kalebu rejeki 500. Nyatane, saben pangguna komputer bisa uga duwe sarat potensial ing produk pamulihan data.

  • Dhukungan informasi lengkap.

Dadi afiliasi, sampeyan entuk akses menyang informasi sing penting banget lan migunani:

  • rilis anyar,
  • rasio tuku lan undhuhan (tingkat konversi) kanggo kabeh produk,
  • tumindak lan diskon pemasaran mbesuk,
  • produk laris.

Supaya bisa ditindakake, kita nindakake warta khusus postkanggo afiliasi lan ndhukung bagean afiliasi sing ditutup kanthi akeh informasi pemasaran babagan produk. Sampeyan bakal mbantu milih produk sing paling apik sing bakal didol ing situs sampeyan, ngoptimalake pemasaran, lan mbandhingake efektivitas penjualan.

  • Paket lengkap bahan promosi.

Kabeh bahan promosi kanggo kabeh produk (kayata deskripsi, sarana pariwara lan komunikasi, spanduk, penghargaan, ulasan, pendapat pelanggan paling apik, wawancara karo pangembang lan liya-liyane) mesthi kasedhiya kanggo mitra. Sampeyan ora bakal ngenteni akeh wektu nalika nggoleki spanduk utawa gambar sing sampeyan butuhake ing situs kasebut.

  • Kampanye pariwara lan tumindak pemasaran.

Kita bisa nindakake kampanye pariwara bebarengan. Ana rega khusus kanggo reseller, uga diskon, dodolan liburan, surat langsung lan liya-liyane. Sampeyan bisa uga njaluk panjaluk kanggo njaluk bahan pariwara apa wae. Sampeyan uga bisa nambah kenaikan persentase komisi nalika ngatur warta posting, kampanye iklan, lan tumindak pemasaran. Kadhangkala, kita uga sebagian nyengkuyung tumindak kasebut. Sampeyan duwe ide? Hubungi kita!

  • Dhukungan cepet mesthi kasedhiya.

Pitakon, saran lan panjaluk bakal dipertimbangkan lan sampeyan bakal entuk umpan balik berkualitas tinggi ing wektu paling cedhak. Mangga, gunakake wangun umpan balik kanggo takon apa wae utawa njaluk panjaluk babagan program reseller.

Kepiye start

Program reseller kita dikelola dening MyCommerce.com, pimpinan dunia program reseller perangkat lunak. Program iki gampang banget. Ora ana sing ndhelik costs lan iku free kanggo ndaftar.

Klik ing kene kanggo Ndhaptar Program Reseller Saiki

Sawise registrasi, kita bakal ngirim email konfirmasi sing ngemot ID pengecer sampeyan. Akun pengecer sampeyan bakal disetujoni langsung lan sampeyan bisa nggunakake kanggo tuku produk saiki, kaya ing ngisor iki:

  1. Dolan maring situs web kita banjur klik tautan pesenan MyCommerce kanggo produk sing cocog sing pengin sampeyan tuku.
  2. Ing formulir pesenan MyCommerce, ing "Pelanggan / Reseller sing Mbalik" bagean, lebokake ID pengecer lan sandhi kanggo mlebu. Banjur sampeyan bisa tuku produk kasebut. ID pengecer bisa ditemokake ing email konfirmasi registrasi sing dikirim menyang sampeyan, lan sandhi minangka sing sampeyan input nalika sampeyan ndhaptar.

Wiwitane kita nawakake diskon 10%, lan yen sampeyan wis adol luwih saka 5 lisensi produk apa wae ing wulan tartamtu, sampeyan bakal entuk diskon liyane kanggo tuku ing wulan sabanjure.