Apa DataNumen Zip Repair?


# 1 Pamulihan
limpa

10+ Yuta
pangguna

20+ taun saka
pengalaman

Kepuasan 100%
Jaminan

Pulih Luwih Luwih saka pesaing kita


Tingkat pamulihan yaiku most kriteria penting a zip produk pamulihan. Adhedhasar tes lengkap, DataNumen Zip Repair nduweni tingkat pamulihan sing paling apik, luwih apik tinimbang pesaing liyane, kalebu WinRAR lan liyane zip alat ndandani, ing pasar!

Rata-rata Tingkat Pamulihan

comparison Chart

Sinau luwih lengkap babagan carane DataNumen Zip Repair ngrokok sayembara

Paseksen Pelanggan Kita

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen Zip Repair v3.5


  • Dhukungan kanggo Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 lan Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Bisa ndandani kabeh sub-jinis Zip file lan kabeh jinis file sing ngekstrak dhewe.
  • Priksa integritas data lan ndandani nilai CRC sing salah ing arsip.
  • Dhukungan kanggo ndandani Zip file lan Zip file item luwih gedhe saka 4GB.
  • Dhukungan kanggo ndandani sing dibuwang Zip file, pamisah Zip file lan ndhelik Zip file.
  • Dhukungan kanggo ndandani Zip file ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani sekelompok file.
  • Dhukungan kanggo nemokake banjur pilih Zip file sing arep didandani ing komputer klien.
  • Dhukungan kanggo ngekstrak barang sing wis dibalekake ing tetep Zip utawa arsip SFX.
  • Integrasi karo Nihan Windows, dadi sampeyan bisa ndandani file kanthi konteks (klik kanan) Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS).
  • Bisa digunakake minangka alat forensik komputer lan alat panemuan elektronik (utawa alat panemuan elektronik, eDiscovery).

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

nggunakake DataNumen Zip Repair kanggo mulihake rusak Zip Archives


Deleng Tutorial Video (Versi Lengkap)

Nalika zip file rusak utawa rusak lan sampeyan ora bisa mbukak kanthi normal, sampeyan bisa nggunakake DataNumen Zip Repair kanggo mindhai zip file lan pulih data sabisa-bisa.

Start DataNumen Zip Repair.

DataNumen Zip Repair

Catetan: Sadurunge mbalekake rusak utawa rusak zip file karo DataNumen Zip Repair, tulung tutup aplikasi liyane sing bisa ngowahi zip file.

Pilih sing rusak utawa rusak zip file sing arep didandani:

Pilih File Sumber

Sampeyan bisa input ing zip jeneng file langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo browsing lan pilih file iki. Sampeyan uga bisa klik ing Golek tombol kanggo nemokake zip file kanggo didandani ing komputer lokal.

Kanthi gawan, DataNumen Zip Repair bakal ndandani ing zip file lan ekstrak kabeh item ing direktori sing diarani xxxx_recovered, ing endi xxxx minangka jeneng sumber zip ngajukake Contone, kanggo sumber zip file Rusak.zip, direktori output gawan bakal Damaged_recovered. Yen sampeyan pengin nggunakake jeneng liya, mangga pilih utawa atur miturut:

Pilih Direktori Output

Sampeyan bisa langsung input jeneng direktori utawa klik ing Browse tombol kanggo nelusuri banjur pilih direktori output.

Klik ing Start Ndandani tombol, lan DataNumen Zip Repair bakal start mindhai lan ndandani sumber zip ngajukake Bar progres

Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan perbaikan.

Sawise proses ndandani, yen sumber zip file bisa didandani kanthi sukses, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:

Kothak Pesen Sukses

Saiki sampeyan bisa mbukak direktori output lan ngakses item ing Zip ngajukake.

Informasi liyane


DataNumen Zip Repair 3.5 dirilis tanggal 4 Mei 2021

  • Ndhukung macem-macem basa ing GUI.
  • Dhukungan Spanyol, Prancis, Jerman, Italia, Portugis, Rusia, Jepang, Korea lan Tionghoa Sederhana.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Zip Repair 3.2 dirilis tanggal 19 Desember 2020

  • Priksa otomatis nganyari produk.
  • Nganyarke kanthi otomatis menyang versi paling anyar.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Zip Repair 3.0 dirilis tanggal 30 Oktober 2020

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Zip Repair 2.9 dirilis tanggal 5 Mei 2020

  • Dhukungan kanggo nampilake log ing macem-macem level.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Zip Repair 2.8 dirilis tanggal 22 April 2020

  • Nambah tingkat pemulihan item sing dienkripsi.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Zip Repair 2.7 dirilis tanggal 21 Oktober 2019

  • Nambah tingkat pamulihan kanggo barang sing sebagian rusak.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Zip Repair 2.6 dirilis tanggal 20 Agustus 2019

  • Rancang ulang mesin perbaikan batch.
  • Dhukungan kanggo nyimpen log perbaikan batch.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Zip Repair 2.5 dirilis tanggal 7 November 2018

  • Nambah antarmuka pangguna.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Zip Repair 2.3 dirilis tanggal 10 April 2018

  • Ekstrak otomatis item sing dibalekake ing Zip arsip
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Zip Repair 2.2 dirilis tanggal 21 September 2013

  • Nambah akurasi pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Zip Repair 2.1 dirilis tanggal 21 Juli 2013

  • Nambah dhukungan kanggo file gedhe.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Zip Repair 2.0 dirilis tanggal 23 November 2012

  • Tulis maneh kabeh mesin pemulihan.
  • dhukungan Zip file lan Zip item luwih gedhe saka 4GB.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Zip Repair 1.8 dirilis tanggal 25 Okt 2006

  • Nambah dhukungan kanggo mbuwang / pamisah zip file.
  • Ndandani sawetara bug cilik.