Apa DataNumen Outlook Express Drive Recovery?


# 1 Pamulihan
limpa

10+ Yuta
pangguna

20+ taun saka
pengalaman

Kepuasan 100%
Jaminan

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Solusi kanggo Nindakake Kasus Umum:


solusi
  • Mbusak Outlook Express file .dbx banjur kosongake Recycle Bin kanthi ora sengaja.
  • Mbusak permanen ing Outlook Express file .dbx kesalahan.
  • Format drive sing ngemot Outlook Express file .dbx kesalahan.
  • Mbusak pemisahan sing ngemot Outlook Express file .dbx kesalahan.
  • Partisi disk kanthi kesalahan lan lost drive sing ngemot file .dbx.
  • Ora bisa maca drive utawa disk sing ngemot file .dbx amarga kegagalan hardware.
  • Drive utawa disk sing ngemot file dbx ora bisa starutawa diakoni amarga ana korupsi ing MBR, tabel pemisahan utawa alasan liyane.

Kanggo kabeh kasus ing ndhuwur, lan kasus liyane yen sampeyan ora bisa ngakses Outlook Express data sing disimpen ing drive utawa disk lokal, sampeyan mesthi bisa nggunakake DataNumen Outlook Express Drive Recovery.


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen Outlook Express Drive Recovery v1.0


  • Dhukungan kanggo Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 lan Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dhukungan kanggo mbalekake kabeh versi Microsoft Outlook Express email.
  • Dhukungan supaya pulih Outlook Express email saka drive utawa disk apa wae, kayata hard disk, flash drive, floppy disk, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan supaya pulih Outlook Express email saka media sing rusak.
  • Dhukungan kanggo mbalekake akeh drive lan disk.
  • Dhukungan supaya pulih saka drive utawa disk kanthi ukuran 16777216 TB (yaiku 17179869184 GB).
  • Bisa digunakake minangka alat forensik komputer lan alat panemuan elektronik (utawa alat panemuan elektronik, eDiscovery).

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

nggunakake DataNumen Outlook Express Drive Recovery kanggo Waras Email


Deleng Tutorial Video (Versi Lengkap)

Anggere sampeyan wis nyimpen Outlook Express data ing drive utawa disk, mula kanthi alesan apa wae sampeyan ora bisa njupuk utawa ngakses Outlook Express data, sampeyan bisa nggunakake DataNumen Outlook Express Drive Recovery kanggo pulih Outlook Express email saka drive utawa disk kanggo sampeyan. Pesen sing dibalekake disimpen minangka file .eml sing bisa diimpor kanthi gampang Outlook Express.

Cathetan: Sanalika BENAR DATA KANGGO Sampeyan OUTLOOK EXPRESS DATA DITEMUKAN ING DRIVE SUMBER UTAWA DISK, OLEHE ORA NULIS ATAU Ganti DATA APA ING DRIVE UTAWA DISK INI. DOEDR ONLY AKAN Maca DATA Saka Drive utawa Disk kasebut lan ora bakal nulis utawa ngganti data apa wae!

Start DataNumen Outlook Express Drive Recovery

DataNumen Outlook Express Drive Recovery

Catetan: Sadurunge mari Outlook Express email karo DataNumen Outlook Express Drive Recovery, tulung tutup Outlook Express.

Yen drive logis ngendi Outlook Express File dbx sing disimpen asli isih ana lan ukuran utawa dununge durung diganti, banjur pilih drive sing bakal dipindai:

Pilih Source Drive

Yen ora, yen drive logis ora ana maneh, amarga partisi disk maneh, lost MBR utawa informasi pemisahan, utawa alasan liyane, utawa drive logis diowahi ukuran utawa dipindhah nganggo alat pemisahan kayata Partition Magic, mula sampeyan kudu nyetel kabeh hard disk nyimpen file dbx minangka disk sumber sing bakal dipindai:

Pilih Disk Sumber

Yen sampeyan plug-in utawa metu disk sing bisa dicopot menyang komputer sawise DataNumen Outlook Express Drive Recovery diluncurake, banjur sampeyan bisa klik ing Refresh tombol kanggo nyegerake dhaptar drive lan disk ing kothak combo.

Pilih folder output:

Pilih Direktori Output

Kabeh email sing dibalekake bakal disimpen minangka file .eml ing folder output. Sampeyan bisa langsung input jeneng folder output utawa klik ing Browse tombol kanggo nelusuri banjur pilih folder.

Cathetan: KANGGO NGGANGGIH ATAU OUTLOOK EXPRESS DATA ING DRIVE SUMBER UTAWA DISK, ORA PILIH FOLDER OUTPUT ING DRIVE SUMBER UTAWA Disk.

Klik ing Start Recovery tombol, lan DataNumen Outlook Express Drive Recovery bakal start mindhai drive utawa disk sing dipilih, lan mulihake email. Bar progres

Progress Bar
bakal nuduhake kemajuan pemulihan.

Sawise proses pemulihan, yen ana pesen sing bisa dibalekake saka drive utawa disk, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:

Kothak Pesen Sukses

Saiki sampeyan bisa mbukak pesen mbalekake nganggo Outlook Express kanthi ngeklik kaping pindho ing email ikon file .eml ing direktori output. Utawa ngimpor pirang-pirang pesen menyang folder mail ing Outlook Express.

Informasi liyane


DataNumen Outlook Express Drive Recovery 1.0 dirilis tanggal 5 Agustus 2009

  • Dhukungan kanggo mbalekake kabeh versi Microsoft Outlook Express email.
  • Dhukungan supaya pulih Outlook Express email saka drive utawa disk apa wae, kayata hard disk, flash drive, floppy disk, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan supaya pulih Outlook Express email saka media sing rusak.
  • Dhukungan kanggo mbalekake akeh drive lan disk.
  • Dhukungan supaya pulih saka drive utawa disk kanthi ukuran 16777216 TB (yaiku 17179869184 GB).