Apa DataNumen Data Recovery?


ra ono isine

# 1 Pamulihan
limpa

ra ono isine

10+ Yuta
pangguna

ra ono isine

20+ taun saka
pengalaman

ra ono isine

Kepuasan 100%
njamin

Paseksen Pelanggan Kita

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen Data Recovery v2.4


  • Dhukungan kanggo Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 lan Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Ndhukung kabeh jinis sistem file, kalebu NTFS, FAT, FAT32 lan Ext2.
  • Dhukungan kanggo mbalekake file lost amarga reformasi drive, korupsi drive utawa alasan liyane.
  • Dhukungan kanggo mulihake file sing wis ilang.
  • Dhukungan kanggo mbalekake aliran sing ana gandhengane karo lost lan mbusak file.
  • Dhukungan kanggo mindhai data disk mentah kanthi telusuran lan goleki lost lan mbusak file luwih saka 70 jinis sing dingerteni, kanthi nggunakake sistem ahli internal kanthi ilmu babagan karakteristik lan struktur spesifikasi jinis file.
  • Dhukungan kanggo mbalekake file sing wis dibusak saka bin ulang.
  • Dhukungan supaya pulih lost lan mbusak folder lan folder kabehrarchy recursively.
  • Dhukungan jeneng file Unicode lan jeneng folder.
  • Dhukungan kanggo ngganti jeneng file lan folder kanthi otomatis yen ana duplikat.
  • Gunakake antarmuka penyihir sing sederhana kanggo menehi instruksi sampeyan mbukak proses pemulihan kanthi gampang lan efisien.
  • Dhukungan kanggo nyaring lan ngurutake lost lan mbusak file lan folder miturut macem-macem kritéria.
  • Bisa digunakake minangka alat forensik komputer lan alat panemuan elektronik (utawa alat panemuan elektronik, eDiscovery).

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

nggunakake DataNumen Data Recovery kanggo Waras File ing Drive Sampeyan


Sampeyan ora sengaja format drive, sampeyan ngilangi file utawa folder kanthi permanen saka drive, utawa sampeyan ngilangi sampah daur ulang sadurunge nemokake ana prekara sing penting. Apa sing bisa sampeyan lakoni?

Ora kuwatir. DataNumen Data Recovery bisa mbantu sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake alat sing kuat iki kanggo mindhai drive, nggoleki lost lan mbusak file, pulih banjur entuk most data terkenal bali menyang sampeyan.

Start DataNumen Data Recovery:

DataNumen Data Recovery

Sampeyan bisa milih drive utawa disk sing bakal dipindai, banjur klik tombol "OK" menyang starproses scan.

Catetan: Sadurunge mindhai drive utawa disk, priksa manawa ora ana file utawa folder ing drive utawa disk sing dibukak. Lan ora ana aplikasi liyane sing ngakses drive utawa disk.

Utawa, sampeyan bisa milih item menu ing ngisor iki:

File Gambar Scan

kanggo mindhai file gambar tinimbang drive utawa disk.

Sampeyan uga bisa milih item menu iki:

Setel Pilihan Scan

kanggo mbukak dialog ing ngisor iki:

Setel Dialog Pilihan Scan

banjur atur opsi pindai sadurunge proses pindai.

Sawise starting proses scan, garis kemajuan

Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan scan. Sajrone proses kasebut, sampeyan bisa ngeklik Stop Scan tombol kanggo mungkasi proses pindai.

Sawise proses pindai, yen ana lost lan file utawa folder sing wis dibusak bisa dibalekake maneh, sampeyan bakal bisa ndeleng pratinjau file iki:

DataNumen Data Recovery

Priksa file utawa folder sing pengin dipulihake, banjur klik Mbaleni tombol, sampeyan bakal bisa ndeleng dialog ing ngisor iki:

Setel Pilihan Pamulihan

Sampeyan bisa nyetel direktori output ing dialog banjur klik tombol "OK" menyang start mbalekake barang sing wis dicenthang.

DataNumen Data Recovery banjur bakal nemokake kabeh item sing wis dicenthang kanggo sampeyan. Sawise proses pemulihan, kothak pesen ing ngisor iki bakal muncul:

Kothak Pesen Sukses Pamulihan

Banjur sampeyan bisa mbukak direktori output lan ngakses kabeh item sing wis pulih.

Informasi liyane


DataNumen Data Recovery 2.4 dirilis tanggal 9 November 2020

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Data Recovery 2.3 dirilis tanggal 14 April 2020

  • Nambah efek tampilan.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Data Recovery 2.2 dirilis tanggal 28 Februari 2020

  • Dhukungan kanggo mriksa file individu sing bakal dibalekake.
  • Dhukungan kanggo nyetel ukuran tampilan gambar.
  • Nambah kinerja.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Data Recovery 2.1 dirilis tanggal 8 Januari 2020

  • Nambah akurasi pemulihan.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Data Recovery 2.0 dirilis tanggal 19 September 2019

  • Tulis maneh mesin scan lan pamulihan.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Data Recovery 1.0 dirilis tanggal 28 Desember 2010

  • Dhukungan kanggo kabeh format drive.
  • Dhukungan kanggo mbalekake file lost amarga reformasi drive, korupsi drive utawa alasan liyane.
  • Dhukungan kanggo mulihake file sing wis ilang.
  • Dhukungan kanggo mbalekake aliran sing ana gandhengane karo lost lan mbusak file.
  • Dhukungan kanggo mindhai data disk mentah kanthi telusuran lan goleki lost lan mbusak file luwih saka 70 jinis sing dingerteni, kanthi nggunakake sistem ahli internal kanthi ilmu babagan karakteristik lan struktur spesifikasi jinis file.
  • Dhukungan kanggo mbalekake file sing wis dibusak saka bin ulang.
  • Dhukungan supaya pulih lost lan mbusak folder lan folder kabehrarchy recursively.
  • Dhukungan jeneng file unicode lan jeneng folder.
  • Dhukungan kanggo ngganti jeneng file lan folder kanthi otomatis yen ana duplikat.
  • Gunakake antarmuka penyihir sing sederhana kanggo menehi instruksi sampeyan mbukak proses pemulihan kanthi gampang lan efisien.
  • Dhukungan kanggo nyaring lan ngurutake lost lan mbusak file lan folder miturut macem-macem kritéria.