Apa DataNumen File Splitter?


ra ono isine

# 1 Pamulihan
limpa

ra ono isine

10+ Yuta
pangguna

ra ono isine

20+ taun saka
pengalaman

ra ono isine

Kepuasan 100%
njamin

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen File Splitter v1.2


  • Dhukungan kanggo mbagi file gedhe dadi file cilik, adhedhasar watesan ukuran sing ditemtokake.
  • Dhukungan gabung karo sawetara file cilik dadi siji file gedhe.
  • Dhukungan kanggo mbandhingake rong file byte byte, kanggo mriksa manawa loro file kasebut identik.
  • Dhukungan kanggo ngetung MD5 mriksa jumlah file.
  • Dhukungan kanggo kabeh 32bit lan 64bit Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 lan Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas


Informasi liyane


DataNumen File Splitter 1.2 dirilis tanggal 20 Juni 2020

  • Nambah antarmuka pangguna.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen File Splitter 1.1 dirilis tanggal 2 Mei 2019

  • Nambah kinerja nalika gabung karo akeh file.
  • Ndandani sawetara kewan omo.