Sampeyan bisa entuk upgrade gratis sajrone sewulan sawise tuku produk. Sawise iku, kanggo nganyari salinan saka DataNumen produk, sampeyan kudu langganan Rencana Dhukungan lan Pangopènan Tahunan utawa mbayar ragad upgrade cilik, biasane bagean saka rega produk asli, kanggo nganyari versi anyar.

Mangga kirim panjaluk upgrade nganggo ID pesenan menyang sales@datanumen.com supaya kita bisa mbantu ngrampungake upgrade.