Program afiliasi minangka kesempatan sing apik kanggo sampeyan entuk dhuwit kanthi adol produk lunak pamulihan data sing menang. Kita nampani sapa wae, wiwit saka individu, bisnis cilik nganti majalah, portal, lan toko.

DataNumen program afiliasi paling apik. Ngopo

  • Komisi dhuwur, sistem persentase fleksibel.

Kanggo saben adol sing digawe, sampeyan entuk ora kurang saka 20% saka total jumlah penjualan. Komisi mundhak gumantung saka kinerja sampeyan! Volume penjualan produk pemulihan data sing luwih dhuwur yaiku, luwih akeh persentase sampeyan.

  • DataNumen produk banget populer.

Pramila kita menehi jaminan tenan babagan level sales sing dhuwur. Minangka pamimpin teknologi pemulihan data ing saindenging jagad, kita wis adol piranti lunak pemulihan data sing menang kanthi penghargaan ing luwih saka 130 negara. Pelanggan kita mulai saka wong anyar komputer nganti konsultan IT profesional lan panyedhiya layanan pemulihan data, saka organisasi cilik nganti bisnis gedhe kalebu rejeki 500. Nyatane, saben pangguna komputer bisa uga duwe sarat potensial ing produk pamulihan data.

  • Dhukungan informasi lengkap.

Dadi afiliasi, sampeyan entuk akses menyang informasi sing penting banget lan migunani:

  • rilis anyar,
  • rasio tuku lan undhuhan (tingkat konversi) kanggo kabeh produk,
  • tumindak lan diskon pemasaran mbesuk,
  • produk laris.

Supaya bisa ditindakake, kita nindakake warta khusus postkanggo afiliasi lan ndhukung bagean afiliasi sing ditutup kanthi akeh informasi pemasaran babagan produk. Sampeyan bakal mbantu milih produk sing paling apik sing bakal didol ing situs sampeyan, ngoptimalake pemasaran, lan mbandhingake efektivitas penjualan.

  • Paket lengkap bahan promosi.

Kabeh bahan promosi kanggo kabeh produk (kayata deskripsi, sarana pariwara lan komunikasi, spanduk, penghargaan, ulasan, pendapat pelanggan paling apik, wawancara karo pangembang lan liya-liyane) mesthi kasedhiya kanggo mitra. Sampeyan ora bakal ngenteni akeh wektu nalika nggoleki spanduk utawa gambar sing sampeyan butuhake ing situs kasebut.

  • Kampanye pariwara lan tumindak pemasaran.

Kita bisa nindakake kampanye pariwara bebarengan. Ana rega khusus kanggo mitra, uga diskon, dodolan liburan, surat langsung lan liya-liyane. Sampeyan bisa uga njaluk panjaluk kanggo njaluk bahan pariwara apa wae. Sampeyan uga bisa nambah kenaikan persentase komisi nalika ngatur warta posting, kampanye iklan, lan tumindak pemasaran. Kadhangkala, kita uga sebagian nyengkuyung tumindak kasebut. Sampeyan duwe ide? Hubungi kita!

  • Dhukungan cepet mesthi kasedhiya.

Apa wae pitakon, saran lan panjaluk bakal dipertimbangkan lan sampeyan bakal entuk umpan balik berkualitas tinggi ing wektu paling cedhak. Mangga, gunakake formulir umpan balik kanggo takon apa wae utawa njaluk panjaluk babagan program afiliasi.

Cara kerjane

Sawise sampeyan mlebu karo program afiliasi, kita bakal menehi ID afiliasi menyang sampeyan.

Kanthi ID afiliasi iki, sampeyan bisa ngasilake link supaya unik kanggo produk apa wae. Yen pelanggan tuku liwat tautan pesenan unik iki, mula kita bakal nemokake rujukan lan menehi komisi marang sampeyan.

Kanthi ID afiliasi iki, sampeyan uga bisa nggawe link unik menyang kaca web apa wae ing situs perusahaan. Yen pelanggan ngunjungi kaca web liwat tautan unik iki, cookie bakal disimpen ing komputer kanthi ID afiliasi sing disimpen. Banjur, yen pelanggan tuku produk ing wayah mengko, cookie bakal diakoni lan komisi bakal diwenehake. Cookie bener kanggo 6 wulan, dadi yen pelanggan nggawe keputusan tuku sajrone 6 wulan wiwit kaping pisanan ngunjungi kaca web, sampeyan bakal entuk komisi saka tuku.

Entuk starsaiki

Program afiliasi kita dikelola dening MyCommerce.com lan FastS Spring.com, kalorone minangka pimpinan sing mantep ing program afiliasi piranti lunak. Sampeyan bisa milih salah siji miturut pilihan. Program afiliasi iku gampang banget. Ora ana sing ndhelik costs lan iku free kanggo ndaftar.

Sawise registrasi, kita bakal ngirim email sing ngemot ID afiliasi lan instruksi menyang starsupaya sampeyan bisa entuk dhuwit langsung!

Yen sampeyan wis duwe akun afiliasi ing MyCommerce.com utawa FastSpring.com, banjur log menyang panel kontrol lan goleki kita gabung lan start. ID vendor kita yaiku 39118 ing MyCommerce.com lan datanumen ing FastSpring.com.