Apa DataNumen PSD Repair?


ra ono isine

# 1 Pamulihan
limpa

ra ono isine

10+ Yuta
pangguna

ra ono isine

20+ taun saka
pengalaman

ra ono isine

Kepuasan 100%
njamin

Paseksen Pelanggan Kita

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen PSD Repair v2.9


  • Dhukungan kanggo Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 lan Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dhukungan supaya pulih PSD lan file PDD sing diproduksi kabeh versi Adobe Photoshop.
  • Dhukungan kanggo mbalekake gambar uga lapisan sing kapisah.
  • Dhukungan kanggo mbalekake piksel, dimensi, ambane warna lan palet gambar lan lapisan.
  • Dhukungan kanggo pulih gambar sing ora dikompresi lan RLE.
  • Dhukungan supaya pulih PSD gambar kanthi ambane 1, 8, 16, 32 bit saben saluran.
  • Dhukungan supaya pulih PSD gambar kanthi mode warna bitmap, grayscale, indexed, RGB, CMYK, mutlichannel, duotone, lab.
  • Dhukungan kanggo ndandani PSD lan file PDD ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani sekelompok file gambar Photoshop.
  • Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani file gambar Photoshop kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan kanggo nemokake banjur pilih PSD lan file PDD sing arep didandani ing komputer klien.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS).
  • Bisa digunakake minangka alat forensik komputer lan alat panemuan elektronik (utawa alat panemuan elektronik, eDiscovery).

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

nggunakake DataNumen PSD Repair Waras Gambar Photoshop sing Rusak


Nalika Photoshop PSD file gambar rusak utawa rusak amarga macem-macem sebab lan sampeyan ora bisa mbukak kanthi normal nganggo Adobe Photoshop, sampeyan bisa nggunakake DataNumen PSD Repair kanggo mindhai PSD file lan pulih data saka file sabisa.

Start DataNumen PSD Repair.

DataNumen PSD Repair

Catetan: Sadurunge mbalekake rusak utawa rusak PSD ngajukake karo DataNumen PSD Repair, tutup Photoshop lan aplikasi liyane sing bisa ngakses file kasebut.

Pilih sing rusak utawa rusak PSD file sing arep didandani:

Pilih File Sumber

Sampeyan bisa input ing PSD jeneng file langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo browsing lan pilih file iki. Sampeyan uga bisa klik ing Golek tombol kanggo nemokake PSD file kanggo didandani ing komputer lokal.

Kanthi gawan, DataNumen PSD Repair bakal mindai sumber PSD file, pulih gambar lan lapisan sing digabung, lan simpen dadi file gambar sing kapisah. File gambar sing pulih diowahi dadi direktori sing jenenge xxxx_recovered, ing endi xxxx minangka jeneng sumber PSD ngajukake Contone, kanggo sumber PSD file Rusak.psd, direktori output default kanggo file gambar sing dibalekake bakal Dusaked_recovered. Yen sampeyan pengin nggunakake jeneng liya, mangga pilih utawa atur miturut:

Pilih Direktori Output

Sampeyan bisa langsung ngetik jeneng direktori utawa klik ing Browse tombol kanggo nelusuri banjur pilih direktori.

Klik ing Start Ndandani tombol, lan DataNumen PSD Repair bakal start mindhai lan ndandani sumber PSD ngajukake Bar progres

Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan perbaikan.

Sawise proses ndandani, yen sumber PSD file bisa didandani kanthi sukses, gambar gabungan lan lapisan ing PSD file bakal disimpen ing direktori output sing ditemtokake ing langkah 3. Lan sampeyan bakal weruh kothak pesen kaya iki:

Kothak Pesen Sukses

Saiki sampeyan bisa mbukak file gambar sing wis pulih ing direktori output karo aplikasi sing cocog.

Informasi liyane


DataNumen PSD Repair 2.9 dirilis tanggal 4 Mei 2021

  • Ndhukung macem-macem basa ing GUI.
  • Dhukungan Spanyol, Prancis, Jerman, Italia, Portugis, Rusia, Jepang, Korea lan Tionghoa Sederhana.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen PSD Repair 2.4 dirilis tanggal 23 Desember 2020

  • Priksa otomatis nganyari produk.
  • Nganyarke kanthi otomatis menyang versi paling anyar.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen PSD Repair 2.2 dirilis tanggal 6 November 2020

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen PSD Repair 2.1 dirilis tanggal 11 Juni 2020

  • Rancang ulang mesin perbaikan batch.
  • Dhukungan kanggo nyimpen log perbaikan batch.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen PSD Repair 2.0 dirilis tanggal 8 Desember 2013

  • Dhukungan Windows 7 lan 8.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen PSD Repair 1.4 dirilis tanggal 24 April 2008

  • Dhukungan lengkap kanggo Windows Vista.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

Advanced Photoshop Repair 1.1 dirilis tanggal 22 November 2005

  • Nambah akurasi pemulihan.

Advanced Photoshop Repair 1.0 dirilis tanggal 12 Juli 2005

  • Alat sing kuat kanggo mbalekake gambar Photoshop sing rusak (PSD, PDD) file