Apa DataNumen Outlook Repair?


ra ono isine

# 1 Pamulihan
limpa

ra ono isine

10+ Yuta
pangguna

ra ono isine

20+ taun saka
pengalaman

ra ono isine

Kepuasan 100%
njamin

Pulih Luwih Luwih saka pesaing kita


Tingkat pamulihan yaiku most kriteria penting produk pamulihan Outlook. Adhedhasar tes lengkap, DataNumen Outlook Repair nduweni tingkat pamulihan sing paling apik, luwih apik tinimbang pesaing liyane, kalebu alat Ndandani Inbox (scanpst) lan alat ndandani PST liyane, ing pasar!

Rata-rata Tingkat Pamulihan

comparison Chart

Sinau luwih lengkap babagan carane DataNumen Outlook Repair ngrokok sayembara

Paseksen Pelanggan Kita

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Solusi kanggo Nindakake Kesalahan lan Masalah Umum ing File PST Outlook


solusi

MORE


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen Outlook Repair v7.9



Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

nggunakake DataNumen Outlook Repair kanggo Waras File PST Outlook sing Korup


Nalika file Outlook PST rusak utawa rusak lan sampeyan ora bisa mbukak kanthi normal ing Microsoft Outlook, sampeyan bisa nggunakake DataNumen Outlook Repair kanggo mindhai file PST lan mbalekake data sabisa-bisa.

Start DataNumen Outlook Repair.

DataNumen Outlook Repair

Cathetan: Sadurunge ndandani file PST sing rusak utawa rusak DataNumen Outlook Repair, tulung tutup Microsoft Outlook lan aplikasi liyane sing bisa ngowahi file PST.

Pilih file Outlook PST Outlook sing rusak utawa rusak sing bakal didandani:

Pilih File Sumber

Sampeyan bisa ngetik jeneng file PST kanthi langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo browsing lan pilih file iki. Sampeyan uga bisa klik ing Golek tombol kanggo nemokake file PST sing bakal didandani ing komputer lokal.

Yen sampeyan ngerti versi Outlook file PST sumber sing arep didandani, mula sampeyan bisa nemtokake ing kothak combo Pilih Format ing jejere kothak sunting file sumber, bisa format yaiku Outlook 97-2002, Outlook 2003-2010, Outlook 2013-2019 / file PST Office 365 lan Outlook 2013-2019 / Office 365 OST ngajukake Yen sampeyan ninggalake format dadi "Ditentukan Otomatis", mula DataNumen Outlook Repair bakal mindai file PST sumber kanggo nemtokake format kanthi otomatis. Nanging, iki butuh wektu tambahan.

Kanthi gawan, DataNumen Outlook Repair bakal nyimpen data sing dibalekake menyang file anyar sing jenenge xxxx_fixed.pst, ing endi xxxx minangka jeneng file PST sumber. Contone, kanggo file PST sumber Outlook.pst, jeneng default kanggo file tetep yaiku Outlook_fixed.pst. Yen sampeyan pengin nggunakake jeneng liya, mangga pilih utawa atur miturut:

Pilih File Tujuan

Sampeyan bisa input jeneng file tetep kanthi langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo njelajah banjur pilih file sing tetep.

Sampeyan bisa milih format file PST tetep ing kothak combo Pilih Format ing jejere kothak sunting file sing tetep, format sing bisa dienggo yaiku Outlook 97-2002 lan Outlook 2003-2019 / Office 365. Yen sampeyan ninggalake format dadi "Ditentukan Otomatis", mula DataNumen Outlook Repair bakal ngasilake file PST tetep sing kompatibel karo Outlook sing diinstal ing komputer lokal.

Klik ing Start Ndandani tombol, lan DataNumen Outlook Repair bakal start mindhai lan ndandani file PST sumber. Bar progres

Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan perbaikan.

Sawise proses ndandani, yen file PST sumber bisa didandani kanthi sukses, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:

Kothak Pesen Sukses

Saiki sampeyan bisa mbukak file PST tetep nganggo Microsoft Outlook. Kabeh folder hierarchy bakal direkonstruksi ing file PST tetep lan email lan obyek liyane dibalekake banjur dilebokake ing folder asline. Kanggo lost & obyek sing ditemokake, bakal dilebokake ing folder Recovered_Groupxxx.

Informasi liyane


DataNumen Outlook Repair 7.9 dirilis tanggal 9 Januari 2021

  • Ndhukung macem-macem basa ing GUI.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Outlook Repair 7.8 dirilis tanggal 8 Desember 2020

  • Priksa otomatis nganyari produk.
  • Nganyarke kanthi otomatis menyang versi paling anyar.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Outlook Repair 7.6 dirilis tanggal 31 Oktober 2020

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Outlook Repair 7.5 dirilis tanggal 8 Agustus 2020

  • Nambah kinerja.
  • Nambah antarmuka pangguna.
  • Ngilangi barang sing ora ana gunane.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Outlook Repair 7.2 dirilis tanggal 19 Juni 2020

  • Nambah kompatibilitas versi 64bit.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Outlook Repair 7.1 dirilis tanggal 22 Januari 2020

  • Nambah kinerja pemulihan.
  • Ngurangi memori sing digunakake ing proses pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Outlook Repair 7.0 dirilis tanggal 30 Desember 2019

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Outlook Repair 6.9 dirilis tanggal 27 September 2019

  • Nambah fungsi telusuran.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Outlook Repair 6.8 dirilis tanggal 29 Juni 2019

  • Ngilangi inkonsistensi ing file PST sing tetep.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Outlook Repair 6.6 dirilis tanggal 28 Maret 2019

  • Rancang ulang mesin perbaikan batch.
  • Dhukungan kanggo nyimpen log perbaikan batch.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Outlook Repair 6.5 dirilis tanggal 28 Desember 2018

  • Dhukungan Outlook 2019.
  • Mbusak otomatis barang sing ora ana gunane.
  • Nambah akurasi pemulihan.
  • Nambah kacepetan pemulihan.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Outlook Repair 6.0 dirilis tanggal 12 Oktober 2018

  • Nambah Recovery kanggo file ageng.
  • Nyedhiyakake kontrol liyane ing log perbaikan.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Outlook Repair 5.6 dirilis tanggal 23 Juni 2018

  • Dhukungan Outlook kanggo Office 365.
  • Nambah kinerja versi 64bit.
  • Nambah antarmuka pangguna.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Outlook Repair 5.5 dirilis tanggal 29 Maret 2018

  • Dhukungan kanggo mulihake folder lan pesen sing wis ilang.
  • Dhukungan Outlook 2016.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Outlook Repair 5.3 dirilis tanggal 16 Juli 2015

  • Dhukungan kanggo mulihake potongan data sing ora valid.
  • Dhukungan kanggo ngontrol apa bakal pulih, didhelikake utawa lost lan barang sing ditemokake.
  • Dhukungan kanggo ndandani kesalahan "Ora bisa mindhah item" ing file Outlook PST.

DataNumen Outlook Repair 5.2 dirilis tanggal 23 September 2014

  • Kurangi konsumsi memori.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Outlook Repair 5.1 dirilis tanggal 9 Juli 2014

  • Dhukungan 64bit Outlook.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Outlook Repair 4.5 dirilis tanggal 15 April 2014

  • Dhukungan kanggo mbalekake data Outlook saka file VMWare VMDK (Virtual Machine Disk) sing ora rusak utawa rusak (* .vmdk), file Virtual PC VHD (Virtual Hard Disk) (* .vhd), file Gambar Asli Acronis (* .tib), Norton Ghost file (* .gho, * .v2i), file Windows NTBackup (*.bkf), File gambar ISO (* .iso), File gambar disk (* .img), file gambar CD / DVD (* .bin), file Disk Disk Alkohol 120% (MDF) (* .mdf) lan file gambar Nero (* .nrg).
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Outlook Repair 4.1 dirilis tanggal 12 Februari 2014

  • Nambah akurasi pemulihan.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Outlook Repair 4.0 dirilis tanggal 12 Desember 2013

  • Nambah kacepetan pemulihan.
  • Kurangi konsumsi memori sajrone proses pemulihan.
  • Dhukungan Microsoft Outlook 2013.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Outlook Repair 3.2 dirilis tanggal 3 Agustus 2010

  • Nambah deteksi kesalahan lan mekanisme pangolahan.
  • Apikake bilah kemajuan kanggo nggambarake kemajuan pemulihan kanthi akurat.
  • Dhukungan Microsoft Outlook 2010.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Outlook Repair 3.1 dirilis tanggal 18 Mei 2010

  • Nambah kinerja mesin pemulihan.
  • Nambah deteksi kesalahan lan fungsi laporan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Outlook Repair 3.0 dirilis tanggal 18 Maret 2010

  • Nambah kacepetan scan lan pamulihan.
  • Kurangi konsumsi memori sajrone proses pemulihan.
  • Cegah pulih isi duplikat ing proses pamulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Outlook Repair 2.5 dirilis tanggal 10 Februari 2010

  • Dhukungan kanggo pulih pirang-pirang properti saka obyek kanthi kumpulan.
  • Dhukungan kanggo mbalekake lan ngonversi properti sing akeh regane.
  • Nambah kompatibilitas ing sistem Windows 9x.
  • Ndandani bug ing pamisah file gedhe.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Outlook Repair 2.1 dirilis tanggal 28 April 2009

  • Nambah kompatibilitas GUI.
  • Ndandani bug nalika ngolah pesen kesalahan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Outlook Repair 2.0 dirilis tanggal 5 Juli 2008

  • Tulis maneh kabeh aplikasi.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Outlook Repair 1.5 dirilis tanggal 28 Mei 2008

  • Dhukungan Microsoft Windows Vista.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Outlook Repair 1.4 dirilis tanggal 7 Mei 2007

  • Dhukungan Microsoft Outlook 2007.
  • Ndandani bug nalika ngolah pesen gedhe.

DataNumen Outlook Repair 1.2 dirilis tanggal 9 Okt 2006

  • Nambah akurasi pemulihan.
  • Ndhukung cara pemulihan sing luwih maju.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Outlook Repair 1.1 dirilis tanggal 31 Desember 2005

  • Nambah kacepetan scan lan pamulihan.
  • Dhukungan kanggo ndeteksi format file PST sumber kanthi otomatis.
  • Dhukungan kanggo nemtokake format file PST output kanthi otomatis miturut versi Outlook sing diinstal ing komputer lokal.
  • Dhukungan kanggo nemokake lan milih file PST sing bakal didandani ing komputer lokal, miturut sawetara kritéria telusuran.

DataNumen Outlook Repair 1.0 dirilis tanggal 19 November 2005

  • Alat sing kuat kanggo mbalekake file folder Microsoft Outlook (.pst) sing rusak.