Pira aku bisa nginstal produk ing komputer?

Yen sampeyan tuku lisensi, sampeyan bisa nginstal produk ing siji komputer. Elinga sampeyan ora bisa mindhah lisensi saka siji komputer menyang komputer liyane, kajaba yen komputer lawas ora bakal digunakake ing mbesuk maneh (ditinggalake).

Yen sampeyan pengin nginstal produk ing macem-macem komputer, sampeyan duwe 3 pilihan ing ngisor iki:

  1. Tuku nomer lisensi adhedhasar jumlah komputer sing pengin diinstal. Kita nawakake diskon volume yen sampeyan tuku sawetara lisensi sekaligus.
  2. Tuku lisensi situs supaya sampeyan bisa nginstal piranti lunak ing pirang-pirang komputer ing organisasi sampeyan.
  3. Yen sampeyan minangka teknisi, lan pengin transfer lisensi saka komputer menyang komputer liyane, sampeyan bisa tuku lisensi teknisi sing ngidini sampeyan nindakake.

Bebas bae hubungi kita yen sampeyan kasengsem tuku lisensi situs utawa lisensi teknisi.