Apa aku kudu nyopot versi demo sadurunge nginstal versi lengkap?

Minangka versi paling anyar kanggo produk, installer versi lengkap bakal instal versi demo kanthi otomatis sadurunge nginstal file ing komputer. Nanging, yen sampeyan nemoni masalah sajrone instalasi, luwih becik sampeyan instal versi demo sadurunge nginstal versi lengkap.