Napa badan sawetara pesen sing dibalekake kosong?

Nalika nggunakake DataNumen Outlook Repair lan DataNumen Exchange Recovery, kadhang kala sampeyan nemokake awak pesen sing wis pulih kosong.

Ana akeh sebab sing bakal nyebabake masalah kasebut:

1. Sawetara program anti-virus bisa uga nyebabake masalah kasebut. Contone, kita wis nampa laporan saka pelanggan yen Eset bakal nyebabake masalah kasebut.
Solusi: Cukup mateni program anti-virus lan coba pulih maneh.

2. Yen format file PST sing dituju ana ing format Outlook 97-2002 sing lawas, mula amarga format lawas duwe watesan ukuran 2GB, yen data sing wis pulih tekan wates iki, pesen sing dipulihake bakal kosong.
Solusi: Ganti format file PST tujuan menyang format Outlook 2003-2019 sing anyar tinimbang format Outlook 97-2002 sing lawas. Format anyar ora duwe watesan ukuran 2GB saengga bakal ngatasi masalah kasebut.

3. Yen sumber PST utawa OST file rusak banget lan data badan pesen lost kanthi permanen, sampeyan bakal weruh awak kosong ing sawetara pesen sing wis pulih.
Solusi: Amarga data kasebut lost permanen, ora ana cara kanggo pulih maneh.