Apa aku bisa nggunakake file tetep sing digawe karo versi demo, sawise entuk versi lengkap?

Nuwun sewu nanging wangsulane NO. File tetep sing digawe karo versi demo yaiku ora ana guna. Sawise entuk versi lengkap, sampeyan kudu:

  1. Mbusak file tetep sing digawe versi demo.
  2. Gunakake versi lengkap kanggo ndandani maneh ing file ngrusak asli kanggo entuk file tetep anyar.