Aku bebas pajak. Kepiye cara nyegah pajak penjualan miturut pesenanku?

Kita nggunakake MyCommerce.com lan FastS Spring.com kanggo ngatasi transaksi online.

  1. Yen sampeyan pesen liwat MyCommerce.com, sampeyan kudu mbayar pajeg penjualan sadurunge sampeyan. Banjur sawise pesen disetujoni, kirim dokumen sertifikasi sing dikecualikake pajak utawa PPN utawa ID GST sing valid menyang kita, banjur kita bakal mbayar pajeg kanggo sampeyan.
  2. Yen sampeyan pesen liwat FastSpring.com, sampeyan bisa nyegah pajak supaya ora diklumpukake ing pesenan kanthi menehi PPN utawa ID GST sing valid nalika tuku. Bidhang PPN utawa ID GST bisa uga kasedhiya utawa ora adhedhasar negara sampeyan. Negara-negara saka Amerika ora duwe kolom PPN / GST amarga ora ditrapake: 

    Negara-negara saka Eropa utawa Asia bakal duwe kolom ID PPN / GST, kaya ing ngisor iki:

       

    Sampeyan bisa ngeklik "Ketik ID VAD" utawa Ketik ID GST "kanggo masang ID PPN / GST sampeyan.Yen sampeyan lali ngetik ID PPN / GST ing pesenan, utawa mung duwe sertifikat sing ora dikepengini pajeg, mula sampeyan bisa pesen nganggo pajak penjualan. Lan sawise pesen disetujoni, hubungi kita kanggo mbayar maneh pajeg.