File saya ora bisa diatasi maneh. Kepiye pilihan terakhirku?

Yen file sampeyan diisi karo kabeh nol nalika nggunakake cara iki kanggo mriksa, mula ora ana data sing bisa dibalekake ing file sampeyan. Nanging, aja gupuh. Isih ana rintangan kanggo mbalekake data, kaya ing ngisor iki:

  1. Disk / drive ing endi file sampeyan isih bisa ngemot sawetara data sing bisa dibalekake. Kanggo sawetara jinis data, kayata Outlook utawa Outlook Express data, sampeyan bisa nggunakake DataNumen Outlook Drive Recovery or DataNumen Outlook Express Drive Recovery kanggo mindhai disk / drive lan pulih data saka data kasebut. Kanggo jinis data liyane, kayata SQL Server data database, sampeyan bisa nggawe gambar disk utawa drive luwih dhisik DataNumen Disk Image, banjur gunakake DataNumen SQL Recovery kanggo mindhai file gambar lan pulih data kanggo sampeyan.
  2. Sembarang disk / drive utawa media panyimpenan sing wis disalin file sampeyan, utawa file sampeyan wis ana ing jaman biyen, bisa uga ngemot data sing sampeyan karepake. Supaya sampeyan uga bisa nggunakake cara sing padha ing solusi 1 kanggo mbalekake data.
  3. Sampeyan uga bisa hubungi kita lan jelasake kabeh prosedur bencana data sampeyan kanthi rinci. Kita bakal nganalisa kasus sampeyan kanthi manual lan kanthi tliti kanggo ndeleng apa isih ana kasempatan kanggo mbalekake data nganggo metode sing ora tradisional.