Aku gagal ndandani file karo produk sampeyan, kenapa?

Mangga hubungi dhukungan teknis.

Yen bisa, kirim uga log perbaikan. Kanggo entuk log perbaikan, coba tindakake ing ngisor iki:

  1. Ndandani file sampeyan
  2. Sawise proses ndandani, klik tombol "Simpen Log".
  3. Ing dialog file nyimpen, priksa manawa pilihan "Kalebu Informasi Sistem" dipilih.
  4. Simpen log menyang file.
  5. Kompres file nganggo WinZip utawa MenangRAR lan kirim menyang kita.

Uga critakake alasane korupsi file sampeyan supaya luwih bisa ngawula karo sampeyan.