Napa Sawetara Data Ora Dibalekake?

Microsoft wis nemtokake watesan ing PST /OST ukuran file. Dadi, priksa manawa ukuran file PST output cedhak karo watesan kasebut. Yen ya, mula ana rong solusi:

  1. Pisah file output dadi sawetara sing luwih cilik. Iki minangka cara sing disaranake.
  2. Tambah watesan ukuran miturut dokumen Microsoft. Nanging, ana sawetara kesalahan ing dokumen kasebut lan operasi kasebut ora mesthi sukses.